Τελευταία ενημέρωση 05:34, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου θα κάνει αύριο το Εφηβικό Τμήμα του Άγιου Ιερόθεου το οποίο αποτελείται από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, 2001 και 2002.

Ετικέτες

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία του Ατρόμητου

Η φετινή καμπάνια έχει τον απόλυτα εύστοχο τίτλο «Γίνε και εσύ το επόμενο αστέρι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου» καθώς από την ακαδημία του Ατρόμητου έχουν αναδειχθεί μερικά από τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ στη Γραμματεία του ΑΠΣ Ατρόμητου στο προπονητικό κέντρο «Νταμάρι». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934 291045

Ετικέτες

«Εθνική Ελλάδας γειά σου» για την Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου που βλέπει τους κόπους της για μια ακαδημία πρότυπο στο χώρο της να δικαιώνονται. Απόδειξη αποτελεί (και) η πρόσκληση της Ευαγγελίας Καλδή για μια ακόμη φορά στις  προπονήσεις στην Εθνική Νεανίδων από τις σήμερα μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Ετικέτες

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανθούπολης για τη νέα περίοδο. Οι δύο προπονητές Αντώνης Ζαφειριάδης και Πέτρος Δημάκης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών και την  ανταπόκριση που δείχνουν στις δυσκολίες της προετοιμασίας που θα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Το πρώτο φιλικό ματς

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς πραγματοποίησε χθες η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας