Τελευταία ενημέρωση 04:37, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με νίκη μέσα στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Ιμέρι στο 50’. Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τρία λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου. Με την εκπνοή του αγώνα από ωραία ενέργεια του Βιταλιώτη, ο Ρούνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Τάμπας, Χοχλαστός, Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Βιταλιώτης, Νταβιώτης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Λαζαρίδης, Νιτσάκης. Έπαιξαν και οι: Χιλάι, Κοεχλέρ, Χατζοβασιλάκης, Σαμπατάκος, Ξενάκης, Ρούνης, Κοτσίκος.

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι (21.30) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Την  αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Μάντσον, Ντάουντα, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Μανούσος, Νάτσος.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία της Τόλμης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ετικέτες

Εξαπλώνεται το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου που μπήκε και στη Θεσσαλία με την συνεργασία του με το νέο μέλος του την Ακαδημία Πανελλήνιου Καρδίτσας.

Ετικέτες

Ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ προετοιμασίας έδωσε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος αντιμετωπίζοντας το Κερατσίνι στην Πετρούπολη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας