Τελευταία ενημέρωση 11:15, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ20 για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο του Ρουφ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ17 δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 σήμερα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League.

Oi περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ αλλά έδειξαν αστοχία με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι στο 73'. Το εκτέλεσε ο Μανδάς που αρέσκεται να αποκρούει πέναλτι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ..

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Καλλιμούκος, Ρίζος, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Καστόρης, Σάσσαλος, Βαγγέλης, Ζούνης, Κολινιάτης. Έπαιξαν και οι Μπουρντένης, Ρονάλντο, Δακτυλίδης, Αλτάνης, Βλαχομήτρος.

Ετικέτες

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο με διπλή προπόνηση προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τοιυς για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Το ευχάριστο για τον Νταμίρ Κάναντι είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα από το ματς της Δευτέρας στον Πλατανιά.

Ετικέτες

Με εννέα παίκτες εκπροσωπείται ο Ατρόμητος στις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΑ και αυτή την εβδομάδα.

Ετικέτες

Η Κηπούπολη δεν χαρίστηκε στο ντέρμπι της διπλανής πόρτας και σκόρπισε τη γειτόνισσα Χρυσούπολη στους πέντε ανέμους με σκορ 5-0 για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας