Τελευταία ενημέρωση 17:09, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κομβικό παιχνίδι για την παραμονή του στην Α' κατηγορία δίνει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου καθως αντιμετωπίζει στην Πετρούπολη τον αδιάφορο βαθμολογικά μεν, επικίνδυνο που έχει κάνει πολλες ζημιές δε, Άρη (3.30μ.μ.).

Ετικέτες

Στο Ηράκλειο της Κρήτης χτυπάει αύριο η καρδιά του εξαιρετικού τμήματος Water Polo του ΓΣΠ και ο Γενικός Έφορος Γιάννης Φέγγος μίλησε στο peristerisports τόσο για τον αγώνα με το Ρέθυμνο όσο και για τους ρυθμούς ανάπτυξης του αθλήματος που φιλοδοξεί να γράψει τη δική του ιστορία τα επόμενα χρόνια στο Περιστέρι και εν γένει την ελληνική Υδατοσφαίριση.

Βλέπεις να κρατά την 2η θέση του Ομίλου μέχρι το τέλος ο Γ.Σ.Π.?

 Το Σάββατο στις 18 Μαρτίου δίνουμε το πρώτο παιχνίδι μας για την Β΄ Φάση του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Εξάλλου ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Όπως και σε κάθε αγώνα έτσι σε αυτόν με το Ρέθυμνο στόχος μας είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί να έρθουν στο Περιστέρι.

 Ποιους αγώνες θεωρείτε εύκολους σε αυτή την Β Φάση?

Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια στην δική μας φιλοσοφία. Στα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον Αρσένη δεν ακούσαμε ποτέ ότι «αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο και το άλλο παιχνίδι είναι δύσκολο»! Νομίζω ότι αυτό μας οδήγησε να επικεντρωνόμαστε στην δουλειά που πρέπει να γίνει και να αποφεύγουμε τα σκαμπανεβάσματα. Ο Αρσένης μας έχει βοηθήσει πολύ στο να είμαστε προσγειωμένοι ... Δεν έχουμε ανακοινώσει ποτέ πράγματα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε !

 Και στην Κρήτη με κόσμο ...

Ο κόσμος είναι δύναμη για την Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. Είναι ο 8ος παίκτης που «παίζει» πλέον μαζί με τους αθλητές μας σε κάθε αγώνα. Η πόλη έχει αγκαλιάσει το άθλημα και οι φίλοι της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης έρχονται για να δουν Water Polo. Όταν 120 – 150 θεατές βρίσκονται σε κάθε αγώνα – είτε είναι εντός είτε είναι εκτός Περιστερίου – αυτό σημαίνει ότι το άθλημα εδραιώνεται στην πόλη. Δύο σημεία είναι αυτά που μας ενθουσίασαν την φετινή χρονιά. Το ότι το ραντεβού όλων μας στο κολυμβητήριο για να ενισχύσουμε την ομάδα είναι «κλεισμένο» ... δεδομένο... και ότι οι οργανωμένοι οπαδοί Fentagin παρακολουθούν και εκτιμούν την φρέσκια αυτή προσπάθεια. Ο κόσμος έχει το καλύτερο κριτήριο ... και είναι αυστηρός στην κριτική του! Μέχρι στιγμής δείχνει ότι βαδίζουμε σωστά.

 Φαίνεται πάντως ότι κάτι σε ενοχλεί βλέποντας αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν κάτι μεγαλώνει και  δείχνει ότι έχει προοπτική και δυνατότητες τότε φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα μπροστά σου ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι είναι οι εχθροί του. Σίγουρα η ανάπτυξη και μάλιστα η ποιοτική άνοδος της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι ενοχλεί. Το να κάνει κόσμο εκτός πόλης να νοιώθει άβολα το καταλαβαίνουμε αλλά το να βλέπεις ανθρώπους μέσα από την πόλη σου να σε πολεμάνε αυτό το θεωρούμε παράλογο.  Δεν πειράζει όμως ! Όσο μεγαλώνει η Ομάδα τόσο η φωνή της θα ακούγεται πιο δυνατά. Το έχουμε εξάλλου πει ότι εμείς θα παίζουμε και για αυτούς τους «Περιστεριώτες» που είναι απέναντί μας!

 Οι σχέσεις σας με την κεντρική διοίκηση του Γ.Σ.Π.?

Οι σχέσεις με την διοίκηση του Γ.Σ.Π. είναι άριστες και είμαστε σε απόλυτη ευθυγράμμιση σε ότι αφορά το πλάνο πενταετίας. Το ότι ο Φίλιππος (Κότσης) και ο Μπάμπης (Καραθάνος) θα μας ακολουθήσουν στον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη μαρτυρά ότι η ομάδα είναι δεμένη , με πάθος και όραμα!

 Πολλοί πιστεύουν ότι θα ανέβετε φέτος στην Α1.

Δεν πιστεύω τίποτα πέραν των όσων λέει το πλάνο μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο σχεδιασμός – πάντα με τις συνθήκες που περιγράφονται  στο πλάνο μας – δείχνει χρονιά ανόδου το 2019».

 

Ετικέτες

Πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα του Ατρόμητου  με την ΑΕΚ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος τέως προέδρου του Ατρόμητου Ανδρέα Κουλόπουλου.

Στην  ανάπαυλα θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά του στον Ατρόμητο σε μέλος της οικογένειας του.

Ετικέτες

Την 11η νίκη της στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κατακτήσει η ΑΕ Περιστερίου η οποία υποδέχεται τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης.

Ετικέτες

Ένα θετικό αποτέλεσμα που εν προκειμένω είναι και η ισοπαλία θα αναζητήσει αύριο η Άμιλλα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παράδεισο προκειμένου να «πατήσει» πιο καλά στην κατηγορία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας