Τελευταία ενημέρωση 21:36, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» το  West side Basketball Camp για να προσφέρει μια μοναδική μπασκετική εμπειρία σε νέους και νέες από 4 μέχρι 18 ετών.

Ετικέτες

Φουλ δράση θα έχει το Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Ιπποκράτη. Το αναλυτικό πρόγραμμα που εξέδωσε η περιστεριώτικη ομάδα έχει ως εξής:

Ετικέτες

Μία πολύ όμορφη εμπειρία ζήσανε οι αθλητές  και οι  αθλήτριες της Ακαδημίας του Θέρσιππου  στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Γλυφάδα απο τον Γυμναστικό Σύλλογο της Γλυφάδας το απόγευμα της Τετάρτης.

Ετικέτες

 Στους έξι κορυφαίους ξένους (πλην Ευρώπης) ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδο συγκαταλέγεται ο Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος μπορεί να έφυγε από τον Ατρόμητο όμως δεν παύει να είναι ο «δικός μας», ο αγαπημένος Έντου Μπρίτο

Ετικέτες

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου απευθύνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin για συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Άλσος Περιστερίου όπου την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί τελικά  η έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣΠ για το θέμα της συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλούμε τον κόσμο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Τρίτη 6/6 και ώρα 19:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την γενική συνέλευση του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με θέμα το μέλλον της ομάδας.Η συμμετοχή όλων κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

46 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

FENTAGIN 1980»

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας