Τελευταία ενημέρωση 08:33, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώνεται σήμερα το 3ο τουρνουά του δικτύου σχολών Ατρόμητου και στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και των αποστολών αποτέλεσαν για τρίτη συνεχή χρονιά το σήμα κατατεθέν του τουρνουά που θα γίνει θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο ενώνοντας τις ομάδες που ανήκουν στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου.

Οι έξι τελικοί που θα διεξαχθούν σήμερα είναι οι εξής:

ΠΑΙΔΕΣ

Μύκονος – Ατρόμητος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (19.00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

Ελλάς Βέλου – Family Club ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (19.00 ΙΣΘΜΙΑ)

Τσιλιβή- Πανλευκάδιος ΤΕΛΙΚΟΣ FAIR PLAY (16.30 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Ευκλείδης – Ατρόμητος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (17.45 ΛΟΥΤΡΑΚΙ)

Μύκονος – Τέλος Άγρας ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  (17.45 ΙΣΘΜΙΑ)

Αθλούπολη – Ελλάς Βέλου TEΛΙΚΟΣ FAIR PLAY (16.30 IΣΘΜΙΑ).

 

Ετικέτες

Όπως ανακοίνωσαν οι Fentagin το ετήσιο φεστιβάλ ους θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Το καθιερωμένο και επίσημο festival του συνδέσμου,για φέτος, αναβάλλεται προσωρινά και μετατίθεται για τον Σεπτέμβρη.Η ανάγκη να βρεθούμε δίπλα στο τμήμα του μπάσκετ και να προστατέψουμε με κάθε τρόπο την σπουδαία αυτή ιστορία,αλλά και η ανάγκη της παρουσίας μας στην γενική συνέλευση του Γ.Σ.Π.(9 Ιουλίου) δεν μας αφήνει το περιθώριο να οργανώσουμε μια ανάλογη και ακόμα καλύτερη εκδήλωση από αυτές των προηγούμενων χρόνων.Επομένως το Pure N Local 4 θα επιστρέψει δυνατότερο από τον Σεπτέμβρη».

Ετικέτες

Μία από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στον Ατρόμητο για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στην ομάδα του Περιστερίου έχει προταθεί ο Άρνορ Τραούστασον της Ραπίντ και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση του Ισλανδρού ακραίου της αυστριακής ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο 24χρονος άσος είχε 33 συμμετοχές με τρία γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του, με το συμβόλαιό του να γίνει το 2020.

Ετικέτες

Στα χρώματα του Ατρόμητου ντύνεται από αύριο και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη το πανέμορφο Λουτράκι για να φιλοξενήσει το «3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools» που είναι αφιερωμένο όπως κάθε χρόνο στη μνήμη του αξέχαστου Τάκη (Παναγιώτη) Μιχαλέτου, ο οποίος υπηρέτησε τις υποδομές της ΠΑΕ μέχρι τον θάνατο του τον Μάιο του 2015!


Με σύνθημα «Ποδόσφαιρο-Άθληση- Διασκέδαση» εννέα ομάδες σε δύο ηλικιακά γκρουπ (Παιδικό και Παμπαιδικό) θα απολαύσουν ένα 4ημερο με την οργάνωση του δικτύου σχολών (Υπεύθυνος ο Τόλης Αποστόλου) και το υψηλό επίπεδο που εγγυάται ο Ατρόμητος!.

Θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: ΑΟ Μυκόνου, Πανλευκάδιος, Ελλάς Βέλου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή, Ευκλείδης Μεγάρων, Family Sports Club Άργους, Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων και βέβαια ο Ατρόμητος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και χορηγοί είναι οι εταιρίες: ΕΤΕΚΑ, ΝΙΚΕ, Βίκος Cola. Την ιατρική της φροντίδα θα προσφέρει η Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

PROLOYTR1

PROLOYT2

Ετικέτες

Ερωτηματικό προκαλεί το σχήμα που θα επιλέξει στον Ατρόμητο, ο νέος προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμπιστεύτηκε τριάδα στην άμυνα.

Όπως γράφει το atromitistas.gr ο 47χρονος Αυστριακός προπονητής δεν έχει κάποιο αγαπημένο σύστημα, που δουλεύει και χρησιμοποιεί στις ομάδες του.

Στα 216 ματς που έχει κοουτσάρει σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία Αυστρίας έχει εμπιστευτεί τις περισσότερες φορές το 4-2-3-1, ενώ τον τελευταίο χρόνο επέλεγε το 3-5-2 ή το 5-3-2 σε Αλτάχ και Ραπίντ Βιέννης. Στην τελευταία είχε παρατάξει την ομάδα του μόλις μία φορά με 4-2-3-1 και ακόμα μία με 4-3-3 (με ανάποδο τρίγωνο στα χαφ), ενώ δεύτερο κατά σειρά σύστημα στην προτίμηση του ήταν το 5-4-1.

Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το 4-1-4-1, το 4-3-3 (στην χρονιά της ανόδου από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία με την Αλτάχ), το 4-4-2 (την πρώτη του σεζόν με την ίδια ομάδα στα… σαλόνια) και τις παραλλαγές του (με δύο «εξάρια», αλλά και με «ρόμβο»).

Στον Ατρόμητο είναι πολύ πιθανό να πάει σε ένα 4-2-3-1, σύστημα το οποίο δουλεύει η ομάδα του Περιστερίου τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής ενίσχυσης και της οριστικής διαμόρφωσης του δυναμικού.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας