Τελευταία ενημέρωση 19:16, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τρεις προπονήσεις (07.00, 10.00, 17.30) συνεχίστηκε για 10η μέρα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.
Για μια ακόμη φορά ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι και οι συνεργάτες του είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος στο σημερινό «βαρύ» πρόγραμμα.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα καλές καθώς δεν έβρεχε όπως τις δύο προηγούμενες μέρες και «βοήθησαν» στην ομαλή ροή των τριών προπονήσεων.

151 01 07182017

Ετικέτες

Μεταγραφική επιτυχία συνιστά για τον Άγιο Ιερόθεο η απόκτηση του περιστεριώτη Μάριου Αργυρίου ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία οιτ θα δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή Νίκο Κούστα. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό, Μάριο Αργυρίου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που θα καταβάλει ο σύλλογος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιωνικός όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ ενώ έχει περάσει ακόμη από ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Βύζαντα Μεγάρων, Νέα Ιωνία, ΑΟ Χανιά, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικό Πειραιά».

 

Ετικέτες

Στα χνάρια του πατέρα της, του πρώην πρωταθλητή στο Ύψος Λάμπρου Παπακώστα, βαδίζει η Σάντυ Παπακώστα η οποία είναι αθλήτρια του ΟΦΚΑ Περιστερίου και κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων που έγινε στην Χαλκίδα.

Η Σάντυ Δανάη Παπακώστα έλαβε μέρος στον τελικό του Ύψους χθες το απόγευμα.

Ξεκίνησε τον αγώνα στο 1,50μ, πέρασε άνετα με την 1η προσπάθεια το 1,50… 1,54… 1,58…και 1,62…ενώ για λίγο δεν κατάφερε να περάσει το 1,65.

Κατάφερε όμως να κερδίσει την 1η Πανελλήνια Θέση αφού ήταν η μόνη που πέρασε το 1,62 με την 1η της προσπάθεια.

Συγκινητική ήταν ωστόσο η στιγμή της απονομής την οποία έκανε ο πατέρας της Λάμπρος Παπακώστας.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι κατόπιν αιτημάτων και για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων: Δίνεται παράταση για την προσφορά της δωρεάν Παιδικής Κάρτας με την αγορά Διαρκείας για την περίοδο 2017-18 μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Η παράταση αφορά και τις περσινές κρατημένες θέσεις που δεν θα ελευθερωθούν μέχρι την Παρασκευή. Το γραφείο διαχείρισης λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Ετικέτες

Μετά τον Παναγιώτη Κομνηνό, ένας ακόμη παίκτης που αναδείχθηκε μεσα από την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας