Τελευταία ενημέρωση 00:58, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πολλά περισσότερο περιμένουν από τους παίκτες του Ατρόμητου οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

«Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χωρίς πάθος και θέληση για νίκη.Ελπίζουμε στους επόμενους αγώνες να δείξουν το αυτονόητο,αρχής γενομένης απο τον αγώνα του Σαββάτου στο αγρίνιο. Στήριξη στην ομάδα όπως εμείς ξέρουμε.

Αύριο Τετάρτη 23/8 ο σύνδεσμος θα ανοίξει κανονικά

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ -  ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ».

Ετικέτες

Το «αίμα» του και τα μάτια του! Πέντε παίκτες από την ακαδημία κατόπιν εισήγησης του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη προωθούνται στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή
Υπό τις οδηγίες του θα κάνουν πλέον προπόνηση και θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός οι:

1. Καλογήρου Παναγιώτης
Ο Βενιαμίν από τους μικρούς και πλέον εξελύξημους παίκτες της άμυνας.
Γεννημένος 30/8/2002 ένας παίκτης που είναι και στην προεπιλογή της Μικτής Νέων.

2. Δρουγουνάκης Γιάννης
Γενημένος 4/2002. Κάπτεν του περσινού Παιδικού τμήματος.
Ένας ακούραστος εργάτης στο χώρο του κέντρου με έμφαση και στο γκόλ.
Με την συμμετοχή του στην Μικτή Παίδων πέρυσι και στην Μικτή Νέων φέτος έχει κεντρίσει των ενδιαφέρον δύο Π.Α.Ε όπου και τον έχουν παρακολουθήσει.

3. Κυριακόπουλος Πέτρος
Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2000.
Στυλοβάτης της άμυνας του εφηβικού τμήματος.

4. Πάνος Αλέξης
Γεννηθείς τον Αύγουστο του 2000.
Ένας στιβαρός και πολύ δυνατός παίκτης στο χώρο του κέντρου όσο και στην άμυνα.

5. Τζίμης Παναγιώτης
Γεννημένος τον Απρίλιο του 2000.
Ένας ποδοσφαιριστής μαχητής στο χώρο του κέντρου ένα μηχανάκι θα λέγαμε με ικανότητα και στο σκοράρισμα έχοντας από πέρυσι παραστάσεις στο Ανδρικό τμήμα.

ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Tην ερχόμενη Δευτέρα (28/8) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς για τις Κορασίδες του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη ενώ μια μέρα αργότερα θα συγκεντρωθούν οι Παγκορασίδες στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Η επίσημη ωστόσο έναρξη για την Ακαδημία του γυναικείου τμήματος θα γίνει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Νέες εγγραφές

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν πάντως και οι εγγραφές νέων κοριτσιών που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Τα γραφεία της ομάδας στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη θα είναι καθημερινά ανοικτά από τις 9.30μ.μ. μέχρι τις 11.30μ.μ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ελάτε να μάθετε τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, κοντά μας στο φιλόξενο περιβάλλον της Ατρόμητης οικογένειας, όπου κάθε μέλος της προσεγγίζεται από τους καταρτισμένους προπονητές-παιδαγωγούς της με βάση τη μοναδικότητά του και όλοι μαζί στηρίζουμε το όραμα μας για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την εξέλιξη του στη χώρα μας.

Κοριτσάκια 6-10 ετών που θέλουν να δοκιμάσουν, μπορούν να προπονηθούν δωρεάν στην ομάδα μας τον πρώτο μήνα.

Το σωματείο μας έχει ρίξει το βάρος εδώ και μια πενταετία στις υποδομές με την Α' Ομάδα να στηρίζεται ήδη στα κορίτσια που αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και πέτυχαν τη φετινή σεζόν να διατηρήσουν τον Ατρόμητο στην Α' Εθνική με το νεανικότερο ρόστερ που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο. Παράλληλα όλα τα κορίτσια θα παρακολουθούνται από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς με τα περισσότερα να έχουν ήδη κληθεί στα κλιμάκια των εθνικών συγκροτημάτων. Στο πρόγραμμά μας συνδυάζονται αρμονικά οι στόχοι της ανάδειξης νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων και της ψυχαγωγίας-άσκησης μέσω του ποδοσφαίρου με το βάρος να πέφτει στη διαπαιδαγώγηση με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης. Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος ισορροπούν με το πνεύμα του νικητή και τη μαχητικότητα που είναι οι βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας».

 

 
 

 

Ετικέτες

Δύο επιπλέον και πολύ αξιόλογες λύσεις στα χέρια του θα έχει το Σάββατο ο Νταμίρ Κάναντι στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου θα κάνει αύριο το Εφηβικό Τμήμα του Άγιου Ιερόθεου το οποίο αποτελείται από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, 2001 και 2002.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας