Τελευταία ενημέρωση 01:21, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος Κ20 εν όψει της νέας χρεονιάς καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Παρθενίου ο οποίος πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ως γυμναστής-βοηθός του Γιώργου Κορακάκη και φέτος ανέλαβε με επιτυχία τη θέση του πρώτου προπονητή μόλις ο Κορακάκης «ανέβηκε» στην επαγγελματική ομάδα. Ο Κώστας Παρθενίου όπως πολύ αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος ξεχώρισε για το ήθος και την εργατικότητα και φεύγει σαν φίλος από την ομάδα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20 Κώστα Παρθενίου.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών κ. Τόλη Αποστόλου αλλά και τον κ. Γιώργο Κορακάκη που ξεκινήσαμε μαζί πριν από την δύο χρόνια στην Κ20 γιατί και εγώ εξελίχθηκα μέσα από τη δουλειά που κάναμε. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίζει με επιτυχία την παραγωγική διαδικασία της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών» δήλωσε στο atromitosfc.gr  ο Κώστας Παρθενίου ο οποίος ξεχώρισε για τη ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητα.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου διοργανώνει στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα το δεύτερο τουρνουά Παμπαίδων, «Νίκος Φάσουρας» με την επιθυμία να γίνει θεσμός για τις Ακαδημίες του ΓΣΠ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 17.00 με την συμμετοχή του Άρη Πετρούπολης, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

Ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών κ. Γιώργος Παρδακίδης δήλωσε σχετικά :          «Επιθυμία μας που θέλουμε να γίνει πράξη είναι το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» να γίνει θεσμός  και να τιμήσουμε ενα δικό μας παιδί τον Νίκο Φάσουρα, που τόσο πρόωρα έφυγε απο την ζωή».

 

 

 

Ετικέτες

Διαβουλεύσεις και ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιεί ο ΑΟ Περιστερίου έπειτα από την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες

Ψηλά τα μανίκια έχει σηκώσει η νέα διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου μετά την συγκρότηση της σε σώμα την περασμένη Δευτέρα.

Ετικέτες

Από θέση ισχύος (1η θέση στην ειδική βαθμολογία) θα μπει η Ανδρική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ στα μπαράζ για την παραμονή στην Α2 κατηγορία, γεγονός που σε συνδυασμό με την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Αρσένης Μαρούλης προμηνύει σε ένα εύκολο έργο.

Τα play out θα διεξαχθούν στον Βόλο και την Αθήνα, με τις 8 ομάδες να προσπαθούν να αποφύγουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η Πάτρα και ο Βόλος είχαν ζητήσει να διεξαχθούν κάποιες αγωνιστικές στην επαρχία. Κατόπιν κληρώσεων η πόλη του Βόλου θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το πρώτο τριήμερο των πλέι άουτ (16-18/6). Το δεύτερο θα λάβει χώρα 14-16/7 στην Αθήνα.

Οι 3 πρώτες αγωνιστικές είναι οι ακόλουθες:

1η Αγωνιστική

ΝΕΠ-Ρέθυμνο

Νίκη Βόλου-Περιστέρι

Ιωνικός-Μίλων

ΟΥΚ-Νηρέας Χαλανδρίου

2η Αγωνιστική

ΝΕΠ- Ιωνικός

Ρέθυμνο-Νηρέας Χαλ.

Περιστέρι-ΟΥΚ

Μίλων-Νίκη Β.

3η Αγωνιστική

Νηρέας Χ.-Περιστέρι

ΟΥΚ-Μίλων

Ιωνικός-Ρέθυμνο

Νίκη Β.-ΝΕΠ

 

 Η Αρχική Βαθμολογία των πλέι άουτ όπως προέκυψε μετά το τέλος της Α’ Φάσης.

  1. ΓΣ Περιστερίου 3
  2. ΝΕ Πατρών 3
  3. ΟΥΚ Βόλου 2
  4. Ιωνικός 2
  5. ΑΟΝΣ Μίλων 1
  6. ΝΟ Ρεθύμνου 1
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 0
  8. Νίκη Βόλου 0
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας