Τελευταία ενημέρωση 19:09, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Γερή «σκούπα» πήρε ο ΓΣΠ που έλυσε την συνεργασία του με οκτώ αθλητές κρίνοντας ότι η δεδομένη προσφορά τους εξαντλήθηκε με την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Κατηγορία και δεν θα είχαν ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα που χτίζει ο Νίκος Καραγιάννης.

Ετικέτες

Με την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο Περιστερίου) συνδύασε η Σταυρούλα Παπαχρήστου την πρώτη της χρονιά ως πρόεδρος του ΠΟΑΛ.

Ετικέτες

Την σκυτάλη από το Παιδικό παίρνει το Σαββατοκύριακο το Ανδρικό Τμήμα του ΓΣΠ που θα δώσει τους τέσσερους τελευταίους αγώνες του για να ανανεώσει και τυπικά την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Ετικέτες

Με μια λιτή εκδήλωση ολοκλήρωααν τις υποχρεώσεις τους για φέτος τα τμήμα Προτζούνιορ και Αστεράκια της Ένωσης Περιστερίου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η γιορτή που έλαβε χώρα και έκλεισε την χρονιά στην ομάδα Αστεράκια και Projunior απέδειξε περίτρανα πως το οικογενειακό κλίμα τυης ομάδος μας θα αποτελεί πάντα το εχέγγυο για ευγενή άμιλλα και διαμόρφωση σωστής αθλητικής προσωπικότητας, και όχι μόνο, για τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

Ετικέτες

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο Ήφαιστος την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Μέχρι τότε η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Τρανό αναμένεται να ολοκληρώσει την συγκρότηση του ρόστερ.

Εξάλλου, η προετοιμασία του Ανδρικού Τμήματος θα ξεκινήσεις στις 21 Αυγούστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας