Τελευταία ενημέρωση 19:55, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την πρώτη μεταγραφή της νέας χρονιάς αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα ίσως και αύριο ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Δεκτή έγινε από την Επιτροπή του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου η ένταση του νταμπλούχου ΠΟΑΛ για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Ερυθρού Αστέρα στον μεταξύ τους τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η αρμόδια επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και ο προπονητής τους παραδέχθηκε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για τον οποίο έκανε ένσταση ο ΠΑΟΛ παίζει σε άλλη ΕΠΣ και σε επίσημη ομάδα. Έτσι ο τελικός αντί 4-1 κατακυρώθηκε τελικά με σκορ 3-0 στον ΠΟΑΛ που δικαιώθηκε ηθικά για την ένταση που κατέθεσε.

Ο Ερυθρός Αστέρας χάνει μάλιστα το κύπελλο Ήθους για την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή  που αγωνίζεται σε άλλη Ένωση κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων Περιστερίου.

Ετικέτες

Γερή «σκούπα» πήρε ο ΓΣΠ που έλυσε την συνεργασία του με οκτώ αθλητές κρίνοντας ότι η δεδομένη προσφορά τους εξαντλήθηκε με την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Κατηγορία και δεν θα είχαν ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα που χτίζει ο Νίκος Καραγιάννης.

Ετικέτες

Με την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο Περιστερίου) συνδύασε η Σταυρούλα Παπαχρήστου την πρώτη της χρονιά ως πρόεδρος του ΠΟΑΛ.

Ετικέτες

Την σκυτάλη από το Παιδικό παίρνει το Σαββατοκύριακο το Ανδρικό Τμήμα του ΓΣΠ που θα δώσει τους τέσσερους τελευταίους αγώνες του για να ανανεώσει και τυπικά την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας