Τελευταία ενημέρωση 20:16, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 με πρωτοβουλία του ΔΣ, ομάδα αθλητών και προπονητών του Θέρσιππου προχώρησε σε εθελοντική περιβαντολογική δράση καθαρισμού, του χώρου που περιβάλλει το σταδίου της «Χωράφας».

Συγκεκριμένα ομάδα 15 αθλητών άφησε τα κουλουάρ με επικεφαλής τον προπονητή κ. Παναγιώτη Φωτίου συγκεντρώθηκε στις 07:30 το πρωί στο "σπιτάκι" του Ομίλου και με γάντια, τσουγκράνες και φτυάρια απομάκρυναν σκουπίδια και ξερά χόρτα από τον δεντροφυτεμένο χώρο γύρο από το στάδιο, τα οποία γέμισαν περισσότερες από 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων.

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει την αξιέπαινη προσπάθεια των αθλητών, που με την ενεργεία τους αυτή απέδειξαν την ευαισθησία που έχουν τα παιδιά του στίβου, για ένα καθαρό περιβάλλον.

Πολλά συγχαρητήρια και από το peristerisports για την πραγματικά εξαιρετική πρωτοβουλία των αθλητών του περιστεριώτικου συλλόγου!.

Ετικέτες

Το διαπιστωμένα γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας υποχρεώνει σε αναγκαστική «μετανάστευση» τον Άγιο Ιερόθεο που ξεκινά την προετοιμασία του τη Δευτέρα σε γήπεδο εκτός του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 18.30 στα Ριμινίτικα Αγίας Ελεούσας και όχι στο γήπεδο του Ήφαιστου έπειτα από επιθυμία των παικτών που ζήτησαν από τη διοίκηση να εξασφαλίσει ένα γήπεδο με καλύτερες συνθήκες όσον αφορά τον συνθετικό χλοοτάπητα.

Αυτό σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα και το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα πάλι στη Γ’ Εθνική με τις ίδιες φιλοδοξίες και στόχους.

Ετικέτες

Σε μια εσωτερική μεταγραφή προχώρησε ο Άγιος Ιερόθεος καθώς ανανέωση την συνεργασία του με τον Γιώργο Πολίτη. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. Αγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πολίτη. Ο επαγγελματισμός του, η ικανότητα του και η συμπεριφορά του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολίτης αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από το Χαϊδάρι.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Πολίτη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Ετικέτες

Αν και είχε ανακοινωθεί η παραμονή του στον Άγιο Ιερόθεο τελικά ο Αλέξανδρος Σούφλας για επαγγελματικούς λογους δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην περιστεριώτικη ομάδα. Μάλιστα εξέδωσες ευχαριστήρια δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Ρούσσου που από την πρώτη στιγμή έπαιξε σημαντικά ρόλο στη μετακίνηση μου στον Άγιο Ιερόθεο.

Ευχαριστώ παράλληλα για τη συνεργασία τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και τον φροντιστή, Θέμη Τζέμη. 

Συνάντησα ομάδα-οικογένεια και εύχομαι στον Άγιο Ιερόθεο καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

                                                                 Πηγή stoplexto

Ετικέτες

Σαρωτικός στο πέρασμά του είναι ο ΠΟΑΛ. Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο κατέκτησε και το Καλοκαιρινό Τουρνουά του Δήμου Περιστερίου και έτσι γίνεται η ομάδα που μέσα σε μια χρονιά κατακτά τέσσερις τίτλους καθώς πέρσι είχε πάρει πάλι το καλοκαιρινό τουρνουά του δήμου μας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας