Τελευταία ενημέρωση 14:17, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου

Με τη σύμφωνη γνώμη και σχετική εισήγηση του προέδρου, Κωνσταντίνου Αλαφούζου και του Δ.Σ.:
υπεύθυνη από πλευράς διοίκησης του νεοσύστατου τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών αναλαμβάνει η Ρένα Δραμουντάνη.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενική Γραμματέας του Σωματείου, στο τρέχον διοικητικό συμβούλιο έχει το πόστο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, ενώ το όνομα της είναι, στο σύνολο της θητείας της, συνδεδεμένο με τις Ακαδημίες και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικών με την αθλητική ψυχολογία και την πρόληψη της βίας εντός των αθλητικών χώρων.
Στόχος της η ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στις γυναίκες, ξεκινώντας από τη δημιουργία τμημάτων υποδομής και βέβαια η στελέχωση μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αντάξιας της ιστορίας της .

Ετικέτες

Πάλεψε με Αναγέννηση

Δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό Άμιλλα, η Αναγέννηση Πετρούπολης, στο τέλος όμως λύγισε την αντίστασή της και πρόσθεσε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή της, στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα του Κ. Ζαμπέτα επικράτησε με 2-1, σε ένα ματς όπου τα τρία γκολ σημειώθηκαν σε διάστημα δεκαοκτώ λεπτών. Στο 48' ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 53' ο Δημητριάδης επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1) και στο 65' ο Νικολάου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Μετζελόπουλος, Νάτσιος-Ρομπότης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Κουμεντάκος, Μπόκτορ, Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Κωνσταντόπουλος (65' Χηνοπόταμος), Βλασσόπουλος (61' Βαφειάδης), Βάννας, Νάτσης (80' Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (80' Ντίνος).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Καπίρης (85' Τσοχατζής), Καλόγηρος, Κατσιμπούλας (61' Νίνης), Πρίντζιος, Κατσιούλας, Δημητριάδης (78' Σαβουδιάι), Κλάδης (78' Γκόγκας), Ράλλης, Χότζα, Σαχματζίδης (46' Κουτσοκώστας).

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο με ένα εκπληκτικό ρεκόρ για την ομάδα μας. Πέρυσι κάναμε 14 νίκες, φέτος 15. Τελειώσαμε τον δεύτερο γύρο έχοντας χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι κάτι το εκππληκτικό για ομάδα εκτός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα. Ίσως είναι και η πρώτη φορά».

Και συνέχισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν τη νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Να κρατήσουμε ψηλά την απόδοσή μας, γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Κάναμε υπερπροσπάθεια γιατί ήταν κρίσιμος αγώνας και για την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε έτσι την κανονική σεζόν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ αλλά και στην ομάδα μου για τη νίκη και τη χρονιά».

Ετικέτες

Ο Βασίλης Τζαμτζής βέρος περιστεριώτης γεννήθηκε- ανδρώθηκε και κατοικεί στην πόλη μας. Έκανε λαμπρή καριέρα για 7 χρόνια στον Ατρόμητο, αγάπησε την ομάδα και τον κόσμο αλλά και οι φίλαθλοι του Ατρόμητου μέχρι σήμερα τον φωνάζουν «Βασιλάκη» και του εκφράζουν την αγάπη τους για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΡΙΔΗ

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τσικό της ομάδας και σε ηλικία 15 ετών έγινε επαγγελματίας. Ξεχώριζε με τα σωματικά προσόντα του (1,88μ.) και διακρινόταν για την ψυχραιμία στο παιχνίδι του. «Έμενα κοντά στο γήπεδο και μικρός έβλεπα τον Ατρόμητο από την ταράτσα του σπιτιού μου. Το όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του έγινε πραγματικότητα. Είμαι μια ζωή Περιστεριώτης και Ατρομητάρα. Ζήσαμε ωραίες εποχές και όταν έγινα  επαγγελματίας πρόεδρος ήταν ο Αντώνης Γαλλαίος και γενικός αρχηγός ο Στέφανος Καλούμενος. Όλοι οι παίκτες ήμασταν περιστεριώτες και μια οικογένεια» μου λέει και συνεχίζει: «Είχαμε πολύ καλή χημεία με τον Γιώργο Τσικιντζέλα, «μιλούσαμε» με τα μάτια. Δεν κοιτάζαμε ποιος είναι στόπερ και ποιος λίμπερο. Το θέμα ήταν να μην περάσει ο αντίπαλος. Είχαμε δέσει και δεν περνούσε κουνούπι. Ο Ατρόμητος είχε σπουδαίους παίκτες, εκτός από τους Νικολάου και Βασιλόπουλο που έκαναν μεγάλες μεταγραφές.  Θέλω Γιώργο να αναφέρω τον αείμνηστο αδελφό σου Γιάνννη, ένα από τα καλύτερα δεκάρια που έχω δει. Πέρα από την αξία του σαν παίκτης, είχε ήθος και στα ταξίδια ήμασταν ίδιο δωμάτιο» Και ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Τζαμτζής μου είπε: «Οπωσδήποτε είναι αξέχαστο το ματς με το Ρουφ που ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική αλλά δεν έπαιξα γιατί ήμουν τραυματίας. Βέβαια πήγα στο γήπεδο και το έζησα με τις χιλιάδες φιλάθλων της ομάδας μας που κατέκλυσαν τον Ταύρο.  Τον τωρινό Ατρόμητο φυσικά και τον βλέπω, χαίρομαι που διαπρέπει, μεγάλο κεφάλαιο είναι ο Γιώργος Σπανός αλλά σημαντική και  η συμβολή του δημάρχου μας ο οποίος στήριξε από την πρώτη μέρα. Με στενοχωρεί που η ομάδα δεν έχει  σταθερή απόδοση και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Είμαι ευχαριστημένος με την σύζυγό μου Βασιλική έχουμε δύο παιδιά τον Θανάση και την Ελένη και τρία εγγόνια, τον Χρήστο, τον Βασίλη και τη Φαίδρα».

Ετικέτες

Μετά το τέλος του χθεσινού  αγώνα με την Τενερίφη και την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Σήμερα είναι ένα σπουδαίο βράδυ για τον οργανισμό μας και την πόλη του Περιστερίου. Αυτή είναι μια φοβερή νίκη που μας επιτρέπει να αγωνιστούμε στην επόμενη φάση και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Όταν βρεθήκαμε στο 0-3 δεν τα παρατήσαμε, είχαμε πίστη, κάναμε σκληρή προπόνηση και πιστεύοντας πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας, τα καταφέραμε».

Και συνέχισε: «Θέλω να σταθώ στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα μετά τις τρεις πρώτες ήττες. Ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε με buzzer beater. Μας πόνεσε όμως δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι, κάναμε σκληρή προπόνηση και τα καταφέραμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ότι έγινε εδώ χτίστηκε σε αυτό το γήπεδο, στο γυμναστήριο και στην αίθουσα του βίντεο. Είμαι έτοιμος να δω τους παίκτες μου σε φοβερές εμφανίσεις επειδή ξέρω πόσο μόχθησαν γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, απένειμε τα εύσημα στον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και μας έσπρωξαν στην πρόκριση. Είναι δύσκολοι οι αντίπαλοι που αντιμετωπίσαμε. Είχαν 4 και 5 φορές μεγαλύτερα μπάτζετ και προσδοκίες από εμάς, όμως τους κοιτάξαμε στα μάτια, παίξαμε απίθανο μπάσκετ και τα καταφέραμε. Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα με δέκα νέους παίκτες να κάνει όσα κάναμε. Αξίζουμε 100% να είμαστε εδώ».

Όσο για το παιχνίδι με την Τενερίφη, επισήμανε: «Όσο για το παιχνίδι είχαμε αφοσίωση στο πλάνο μας, δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν. Μερικές φορές επιλέγεις να νικήσεις ή να χάσεις με συγκεκριμένη τακτική. Αυτό σήμερα λειτούργησε και είμαι χαρούμενος γιατί ότι πλάνο και να δώσω εγώ σαν κόουτς, αν οι παίκτες δεν το υπηρετήσουν δεν θα λειτουργήσει. Τώρα θα γιορτάσουμε ένα βράδυ, αύριο έχουμε ρεπό και μετά θα ετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, όμως τη μεγάλη μάχη τη δώσαμε όταν ήμασταν στο 0-3. Κανείς δεν μας πίστεψε. Καθημερινά χτίζαμε τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Είναι μια σπουδαία στιγμή για εμάς.

Πρέπει να γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θέλω να πω ευχαριστώ στους φίλους μας για την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν τόσο σήμερα, όσο και στον αγώνα με την Καρσίγιακα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας