Τελευταία ενημέρωση 22:59, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ισοπαλία σαν...ήττα

Ματς με ωραίο θέαμα και με εναλλαγές στο σκορ έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου, εκεί που η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν με 2-0 δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν αυτό το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος παρά τις απουσίες που είχε κατάφερε να.. επιστρέψει από την... κόλαση και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που τονώσει τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας του 1ου ομίλου.

Στο 22' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 στο 30. Ο Βλάχος έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και μπέρδεψε τον Τζωρτζακάκη με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. 

Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων που μετά από μερικά δευτερόλεπτα σκόραραν για ξανά.

Ο Σιδερής έκανε τη λόμπα, στην πορεία της φάσης βρέθηκε ο Σκούμας για το 2-0. 

Κομβική φάση του αγώνα ήταν εκείνη που έλαβε χώρα στο 45' όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με τον Βιτορεάνου που έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι κάνοντας το 2-1. 

Στην επανάληψη ο Ήφαιστος μπήκε δυνατά, είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το ματς στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όμως δεν το έκανε και το... πλήρωσε. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι σε χέρι χωρίς να υποδειχθεί παράβαση, με τον Ζέρβα στο 73' να απειλεί όμως ο Μπότος έδιωξε. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Μπάμπουλη μετά από πάσα του Καραγεώργου.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

17 Πρώτη φάση για τον Ήφαιστο με τον Σιδέρη να προσπαθεί να σκοράρει με κεφάλια αλλά ο μπροστά του υπήρχε αμυντικός του Ατρομήτου και δεν κατάφερε να σκοράρει

18 Μεγάλη ευκαιρία από τον Ζέρβα για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης να ανοίξει το σκορ

22 Ο Ζέρβας δίνει στον Σιδηρόπουλο, η μπάλα καταλήγει κόρνερ αλλά ο αρχηγός του Ατρομήτου ζητά πέναλτι ζητάει πέναλτι

30 1-0 για τον γηπεδούχους! Με το αριστερό τους μπακ, τον Βλάχο, να κάνει σέντρα στην μεγάλη περιοχή, δεν βρίσκει την μπάλα ο Καραγεώργος με τον Τζωρτζακάκης να ξεγελιέται με τα φάλτσα που πήρε η μπάλα και να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι

31 2-0 για τον Ήφαιστο σε 1.5 λεπτό! Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα διπλασίασαν το σκορ με τον Σκούμα να βγαίνει τετ α τετ μετά από την λόμπα του Σιδέρη, με τον πρώτο με ένα απλό άγγιγμα σκόρερ για το 2-0

33 Φοβερό ψαλιδάκι από τον Φακή μέσα στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα σταμάτησε πάνω στη γραμμή από παίκτη του Ηφαίστου

42 σουτ βολέ από τον Κέσκο με τον Τζωρτζακάκη να μπλοκάρει δύσκολα την μπάλα

45 2-1/ Μείωση του σκορ από τον Βιτορεάνου από την μεγάλη περιοχή ανενόχλητος

2ο ημίχρονο

48 Ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σιδέρη πάλι, ο οποίος είχε μία μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε από τον Τζωρτζακάκη

50 Χαμένη ευκαιρία από τον Ζέρβα

56 Τεράστια ευκαιρία από τον Λάγγα να σκοράρει από απόσταση αναπνοής! Ο Σκούμας έκανε προωθητική πάσα, αλλά ο Λάγγα με περίπου άδειο τέρμα δεν βρήκε σωστά την μπάλα για να κάνει το 3-1

72 χέρι που δεν δόθηκε για πέναλτι διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι

74 Μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση από τους φιλοξενουμενους με τον Ζέρβα ύστερα απο πάσα απόκρουση Μπότος

79 Ισοφάριση του ματς με τον Μπαμπούλα! Ο Καραγεώργος έκανε την σέντρα και ο Μπαμπούλας με κεφάλια έκανε το 2-2 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Μπότος, Τρακόσης, Βλάχος, Κύργιας, Λιούκας, Γονής, Σκούμας (90' Σαμαράς), Κλωνάρης, Σιδέρης (70' Ρέτσος), Κέσκος (60' Ράπτης), Λάγγας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Τζωρτζακάκης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καραβίδας (46' Μπάμπουλης), Κομιώτης, Δούκας, Φακης, Βιτορεάνου (90' Παπαδάτος), Ζέρβας (85' Λουδάρος), Σιδηρόπουλος, Μπούντρας (77' Ζαγαρέλος).

Ετικέτες

Την ήττα στα Βριλήσσια από τον Κένταυρο με 1-0 γνώρισε σήμερα ο 'Ομιλος.

Οι νεοφώτιστοι πήραν το ζητούμενο από το ματς χάρη σε τέρμα του Αλεξανδράκη στο 68'.

Πηγή Soccerlive.gr

Η νίκη μάλιστα των πράσινων αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 27' λόγω αποβολής του Μανίκα.

Όσον αφορα το α' μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ όμως αυτό δεν ήρθε παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στην επανάληψη, παρότι ο Κένταυρος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, μπήκε δυνατά, πέτυχε το γκολ και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το ματς παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. 

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Νικολάου και Αθανασάκη.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Κουτσογκίλας, Καβαλάρης, Φελέκης, Μανίκας, Τσαντήλας, Γεωργουδάκης (90' Γκέζος), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης (75' Κουδούνας).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (55' Χαραλαμπόπουλος), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός (74' Παπάς), Κεφαλάς (74' Τατίογλου), Ζαφειράτος, Μιχάλης, Καμινιώτης (62' Δημητρίου), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί την Κηφισιά σήμερα ο Ατρόμητος (4/1, 19:00), στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καμαρά και Κεσχρίντα που έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ εκτός επιλογών έμεινε τόσο ο τιμωρημένος Ντε Μποκ όσο και ο ασθενής Ρομπάιγ.



Αντίθετα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό, επιστρέφουν οι Κούντε, Ασεβέδο και Τζοβάρας.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Τζοβάρας, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Ετικέτες

Με τη Ρίτας Βίλνιους θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (3/1, 19:30, Cosmote Sport 4) το Περιστέρι bwin στη Rytas Arena, στο πρώτο παιχνίδι για τα play-ins του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» που ταξίδεψαν την Πρωτοχρονιά για το Βίλνιους θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, προκειμένου να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2024.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο» υποστήριξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να μην επιτρέψουμε στη Ρίτας Βίλνιους να τρέξει και να πάει το παιχνίδι στο δικό της ρυθμό».

Στη συνέχεια ο έμπειρος πλέι μέικερ του Περιστερίου bwin υπογράμμισε: «Όπως γνωρίζουμε είναι πρώτοι στα επιθετικά ριμπάουντ στο Basketball Champions League, οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να πηγαίνουμε πρώτοι στα ριμπάουντ. Να βάλουμε τα κορμιά μας, έτσι ώστε να έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ετικέτες

Έκανε  σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα  ως ποδοσφαιριστής και κρέμασε τα παπούτσια του στον Ατρόμητο το 2016 ζώντας υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας