Τελευταία ενημέρωση 19:55, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα οριστούν διαιτητές για τη 14η αγωνιστική.
Οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέσω ομαδικού κωλύματος που δήλωσαν και αυτόματα απέμενε η σχετική επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί πως δεν θα υπάρξει δράση. Αυτή ήρθε πριν από λίγο από την ΚΕΔ.
Οι διαιτητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που κατά καιρούς έχουν δεχθεί.

 

Ετικέτες

Τέλος ο Ζαμπέτας

Με ανάρτηση του στο προσωπική του προφίλ στο facebook ο Κώστας Ζαμπέτας έκανε γνωστό ότι έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Γαλαξία.

«Έληξε η συνεργασία μου με την ομάδα του Γαλαξία Περιστερίου θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν για μένα χωρίς ούτε ένα ευρώ και τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα που καταφέραμε να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική παρόλο τα προβλήματα που είχαμε και την Διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σαχπατζίζη Γρηγορη .Δυστυχως έτσι είναι ή μοίρα τών προπονητών προπάντων στην Ελλάδα».

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ (6/12, 15:30) στην AEL FC Arena για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος είναι ασφαλώς η νίκη για το πρώτο βήμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι με το νέο χρόνο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Καραμάνης, Καμαρά, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Τριμμάτης, Τζοβάρας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρης Τσακμάκης που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ο Σάμουελ Φριντζόνσον (ασθενής) και οι Ουαζντί Κεσχρίντα, Γιώργος Τζαβέλλας, Λόρενς Ντε Μποκ και Πιέρ Κούντε για λόγους αποφόρτισης.

 

Ετικέτες

Με τον Απόλλωνα Πάτρας θα αναμετρηθεί αύριο, αμέσως μετά τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, (3/12, 20:15, ΕΡΤ 3) ο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους για να πετύχουν την 5η νίκη στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό για να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε στη προπόνηση και να αντιδράσουμε σωστά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό» εξηγεί ο Στέλιος Πουλιανίτης για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το δικό μας παιχνίδι με δυνατή άμυνα, που θα μας δώσει εύκολα καλάθια, αλλά και ρυθμό στην επίθεση».

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει  εξάλλου ο Απόλλωνας στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής (3/12, 20.15, ΕΡΤ 3) με το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας Κώστας Δελέγκος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τι Τζέι Στάρκς, Ντιλέινι Μπλέιλοκ και τον Χρήστο Σαλούστρο οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

«Είχαμε μία εβδομάδα με προβλήματα λόγω τραυματισμών οι οποίοι μας υποχρεώνουν να αγωνιστούμε με απουσίες και επί της ουσίας θα παίξουμε με σύνθεση ανάγκης» παραδέχθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Δελέγκος.

Ετικέτες

Το δικό του σχόλιο για τη διαιτησία που συνάντησε η ομάδα του στον αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου, Ανδρέας Βαρελάς.

Αναλυτικά

«Οφειλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία των κ.κ. Νικολάου, Ανδρέου και Βλατάκη για τη συμπεριφορά τους.

Φρόντισαν να αποδείξουν ότι κρατούν ψηλά τη σημαία της Αθηναϊκης διαιτησίας αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Αθηναϊδα διέπρεψαν.

Ο χώρος μας έχει ανάγκη τέτοιες διαιτησίες και ελπίζουμε όλοι οι διαιτητές να έχουν ανάλογη συμπεριφορά στα παιχνίδια».

 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας