Τελευταία ενημέρωση 03:25, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ιπποκράτη ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες

Στο Περιστέρι θα κατοικεί τον επόμενο χρόνο η «ασύμμετρη απειλή» των στημένων φάσεων στην Ελλάδα. Ο ύψους 1,96μ. Σπύρος Ρισβάνης που προκαλεί τρόμο κάθε φορά που «κατεβαίνει» στην αντίπαλη εστία  αλλά και που εμπνέει σιγουριά στην άμυνα του, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για ένα χρόνο στον Ατρόμητο και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Κάναντι.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και εξαργύρωσε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με μεταγραφή στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι!


O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με «σήμα κατατεθέν» την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου δηλώνοντας αμέσως μετά τα εξής στο atromitosfc.gr τα εξής: «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ με όνειρο μια κλήση στην Εθνική Ομάδα».

Ο Σπύρος Ρισβάνης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1994 στην Καλαμάτα. Είναι διεθνής με την Εθνική U21. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και επέλεξε το νούμερο «44» στη φανέλα του».

Ετικέτες

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές που απέμειναν από την προηγούμενη φουρνιά στους πίνακες, ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ετικέτες

Πολλά περισσότερο περιμένουν από τους παίκτες του Ατρόμητου οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

«Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χωρίς πάθος και θέληση για νίκη.Ελπίζουμε στους επόμενους αγώνες να δείξουν το αυτονόητο,αρχής γενομένης απο τον αγώνα του Σαββάτου στο αγρίνιο. Στήριξη στην ομάδα όπως εμείς ξέρουμε.

Αύριο Τετάρτη 23/8 ο σύνδεσμος θα ανοίξει κανονικά

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ -  ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ».

Ετικέτες

Το «αίμα» του και τα μάτια του! Πέντε παίκτες από την ακαδημία κατόπιν εισήγησης του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη προωθούνται στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή
Υπό τις οδηγίες του θα κάνουν πλέον προπόνηση και θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός οι:

1. Καλογήρου Παναγιώτης
Ο Βενιαμίν από τους μικρούς και πλέον εξελύξημους παίκτες της άμυνας.
Γεννημένος 30/8/2002 ένας παίκτης που είναι και στην προεπιλογή της Μικτής Νέων.

2. Δρουγουνάκης Γιάννης
Γενημένος 4/2002. Κάπτεν του περσινού Παιδικού τμήματος.
Ένας ακούραστος εργάτης στο χώρο του κέντρου με έμφαση και στο γκόλ.
Με την συμμετοχή του στην Μικτή Παίδων πέρυσι και στην Μικτή Νέων φέτος έχει κεντρίσει των ενδιαφέρον δύο Π.Α.Ε όπου και τον έχουν παρακολουθήσει.

3. Κυριακόπουλος Πέτρος
Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2000.
Στυλοβάτης της άμυνας του εφηβικού τμήματος.

4. Πάνος Αλέξης
Γεννηθείς τον Αύγουστο του 2000.
Ένας στιβαρός και πολύ δυνατός παίκτης στο χώρο του κέντρου όσο και στην άμυνα.

5. Τζίμης Παναγιώτης
Γεννημένος τον Απρίλιο του 2000.
Ένας ποδοσφαιριστής μαχητής στο χώρο του κέντρου ένα μηχανάκι θα λέγαμε με ικανότητα και στο σκοράρισμα έχοντας από πέρυσι παραστάσεις στο Ανδρικό τμήμα.

ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας