Τελευταία ενημέρωση 07:54, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το εξ' αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος Κ20 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες

Τα πρώτα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, θα βγάλει ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον συμπολίτη Ηρακλή.

Ετικέτες

 Τη δυνατότητα να παρουσιάσει και να προβάλλει το έργο της θα έχει η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου η οποία απέκτησε τη δική της «φωνή». Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γυναικείο τμήμα αναφέρει τα εξης:«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό project Επαγγελματικου Επιπέδου για την Γυναικεία Ομάδα Ατρομητου και τα Τμήματα Υποδομων της. Η Υπεύθυνη των Γυναικείων Τμημάτων Ατρομητου Στέλλα Μουζάκη  ήρθε σε Συμφωνία με την NF STUDIO PRODUCTION και τον Κ. Νίκο Φωτιάδη για την παρουσίαση δύο εκπομπών το μήνα όπου θα συζητιούνται όλα τα Νέα της «Πρώτης» ομάδας και των Υποδομών της,  Video από αγώνες και φιλικά όλων των Τμημάτων, Συνεντεύξεις Προπονητών Παιδοψυχολογων, Διατροφολόγων, Αθλιατροι Εμπειρων Παικτριων και πολύ ακόμα πλούσια θεματολογία. Τα πάντα για την Ομάδα μας και τον Αθλητισμό.

Μέσω της Εκπομπής μας οποιοι χορηγοί ενδιαφέροντα να Μέσω της Εκπομπής μας οποιοι χορηγοί ενδιαφέροντα να Διαφημίστουν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για την παρουσίαση του Project στο τηλ.6986569648».

Ετικέτες

Διάκριση αλλά και αναβάθμιση ταυτόχρονα για τον περιστεριώτη σύμβουλο της ΕΠΣΑ και πρώην πρόεδρο του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητό.

Ετικέτες

Φοβερός Οριόλ!. Ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο, είναι ο Ισπανός μπακ, ο οποίος λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνεται η μεγάλη του χαρά που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, ο νέος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, έγραψε: «Ένας νέος κύκλος αρχίζει για εμένα, σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Στον Ατρόμητο. Χαίρομαι που η ομάδα μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας και ποντάρει σε εμένα. Είναι ευτυχία να βρίσκεσαι εδώ και να φοράς αυτή την φανέλα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας