Τελευταία ενημέρωση 00:24, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τι και αν έχει φύγει από την ομάδα που επί 2,5 σχεδόν χρόνια «μεγάλωνε» συνεχώς μαζί της κάνοντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Ετικέτες

Το βραβείο Best goal της 2ης αγωνιστικής κέρδισε όπως ήταν αναμενόμενο ο Αμπιόλα Ντάουντα για τη «φωτοβολίδα» που εκτόξευσε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα το γκολ αυτό αναμένεται να είναι υποψήφιο και για το καλύτερο της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός άσος συγκέντρωσε ποσοστό 35,08% αφήνοντας πίσω του αυτά των Λάμπρου (16,24%) και Γέντρικσεκ (12,61%).

Ετικέτες

Η διοίκηση του Ιπποκράτη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το επιστημονικό ιατρείο «Medic Sports» του Αντώνη Λεμονή, με εξειδίκευση στην αθλητιατρική. Στη φωτό ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Μανώλης Ρακιντζάκη με τον διακεκριμένο γιατρό.

Ετικέτες

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας του προπονητή του Φοίνικα Γιώργου Λαζάρου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ετικέτες

«Κοιμώμενο γίγαντα που είναι στη διαδικασία της επιστροφής» χαρακτήρισε ο Νίκος Καραγιάννης τον κόσμο του Περιστερίου απευθύνοντας κάλεσμα για να στηρίξει τον σύλλογο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος προπονητής με την σημαντική συμβολή στο «χτίσιμο» μιας ομάδας που έμεινε αήττητη σε ένα ολόκληρο γύρο την περσινή σεζόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα ανέφερε τα εξής: «Ο κόσμος του Περιστερίου είναι για την ομάδα μια τεράστια δύναμη. Τα τελευταία χρόνια ο ΓΣΠ ήταν ένας «κοιμώμενος γίγαντας» και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία να επιστρέψει.

Από την πλευρά της η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να παρουσιαστεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και της φανέλας που έχει αυτός ο τεράστιος Σύλλογος και με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και των πολιτών του Περιστερίου θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Α1, που για μας είναι ο πρώτος στόχος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα μας , έγινε μεγάλη υπέρβαση από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, όσον αφορά την δημιουργία του ρόστερ και γι αυτό πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα με όλους του τρόπους.
Τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας