Τελευταία ενημέρωση 08:04, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 «Κύμα» αγάπης και μνήμης για τον Αλφόνσο Φορντ σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον θάνατο του σε ηλικία 33 ετών. Την θλιβερή επέτειο θυμήθηκε και ο επίσημος ΓΣΠ μέσω της ανακοίνωσης του που αναφέρει τα εξής!:

«Συμπληρώνονται σήμερα 13 χρόνια από την ημέρα που ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αλφόνσο Φορντ έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 32 ετών, από λευχαιμία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου τιμά τη μνήμη του κορυφαίου σκόρερ που μεγαλούργησε με την κυανοκίτρινη φανέλα την διετία 1999-2001, φτάνοντας με την αγαπημένη μας ομάδα μέχρι την Ευρωλίγκα!

Άλλωστε η φανέλα του με το #10 κοσμεί την οροφή του γηπέδου μας για να θυμίζει σε όλους το μεγαλείο του «big AL».

Ο Αλφόνσο Φορντ είχε… 1000 τρόπους για να βάλει την μπάλα στο καλάθι και ταυτόχρονα ήταν άψογος επαγγελματίας.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης του αξίας είναι το γεγονός ότι παραμένει μέχρι και σήμερα ο δεύτερος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Basket League σε απόλυτους αριθμούς (3.378), αλλά και σε μέσο όρο πόντων (22,8).

Για χάρη του άλλωστε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Ευρωλίγκα φέρει το όνομα του (σ.σ. Αλφόνσο Φορντ).

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ ΑΛ… γιατί δεν ήσουν μόνο μεγάλος παίκτης, αλλά και καταπληκτικός χαρακτήρας».

Ετικέτες

 Χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που αποτελούν τον νέο Ατρόμητο Κ16 «έβγαλαν» οι προπονητές Σάκης Σάσσαλος και Σωτήρης Ρίζος στο φιλικό παιχνίδι με τους Άνδρες του Ηρακλή Περιστερίου.

Ετικέτες

 Από αύριο (Τρίτη) ξεκινούν να λειτουργούν τα τμήματα της μεγάλης πισίνας (Ακαδημίες – Επίλεκτα ) του Γλαύκου.

Το ωράριο των Ακαδημιών είναι καθημερινά: 1ο τμήμα 16:30 και 2ο  τμήμα 17:10 και τα Σάββατα 1ο τμήμα 10:30 και 2ο τμήμα 11:10.

Το ωράριο των Επίλεκτων είναι καθημερινά: στις  17:10 και τα Σάββατα στις 11:10.

Πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία του συλλόγου.

Ετικέτες

Δύο φιλικά παιχνίδια με απολογισμό ισάριθμες νίκες έδωσε το Σαββατοκύριακο ο Ηρακλής στο πλαίσιοο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά. Η εμπειρία των «παλιών» μέτρησε  και στα δύο ματς.

Ετικέτες

Με τον Arm Warda να δείχνει με το καλημέρα την «άλλη κλάση» του και να αποδεικνύει ότι είναι ο παίκτης που έλειπε, ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο «Φαραώ» έπαιξε στο β’ ημίχρονο, πέρασε μαγικές μπαλιές και από δική του εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Ρισβάνης με κεφαλιά στο 75’. Και όλα αυτά χωρίς να φορτσάρει..

Καταπληκτικός ήταν όμως ο 16 ετών μόλις τερματοφύλακας Χρήστος Μανδάς στην παρθενική του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια. Ο Κάναντι το9ν χρησιμοποίησε σε όλο το 90λεπτο και ο μικρός τα πήγε super. Αφού ξεπέρασε το άγχος του πρωτάρη, που δικαιολογημένα είχε, αποτέλεσε την…αιτία που ο Απόλλωνας δεν προηγήθηκε πρώτος κάνοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις από μια σε κάθε ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ο Νταμίρ Κάναντι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές….δεκάδες. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο ντεμπούτο του και ο Οριόλ ο οποίος μαζί με τον Γιαννούλη θα πονοκεφαλιάζουν ευχάριστα τον Κάναντι για τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο πρώτο ημίχρονο  η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια και έπαιξαν οι: Μανδάς, Νάτσος, Χατζηϊσαιας, Ζησόπουλος, Οριόλ, Κυριακίδης, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Βασιλείου, Βασιλακάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έγινε αισθητή και  έπαιξαν οι Μανδάς, Νάτσος (66’ Κιβρακίδης), Γιανούλης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μανούσος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας