Τελευταία ενημέρωση 16:35, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την τελευταία μεταγραφή φθάνοντας αισίως τις 14 για την τρέχουσα περίοδο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης που διέπρεψε πέρσι με τον Πανιώνιο και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ενώνει το ταλέντο με την προοπτική!. Συνδυάζει το ήθος και την ποιότητα με το κίνητρο!.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη που αποτελεί το 14ο νέο μέλος μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

  Ο Γιαννιώτης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου δηλώνοντας αμέσως μετά τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο, θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή κ. Κάναντι για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθα σε μια ομάδα η οποία προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να δουλέψει απερίσπαστος και να αφοσιωθεί στη δουλειά του.
Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την υλοποίηση των στόχων της ομάδας που είναι η ευρωπαϊκή έξοδος και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου. Σίγουρα μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον Ατρόμητο θα είναι ιδανικό να κληθώ ξανά στην Εθνική Ομάδα  Η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι μαζί με τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1992 στις Σέρρες αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη κάνοντας τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκίνησε από τον Εθνικό Γαζώρου και το 2012 σε ηλικία 19 ετών τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον οποίο έμεινε φέτος ελεύθερος με ενδιάμεσους σταθμούς στην καριέρα του τον Φωστήρα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο. Τον περασμένο Ιούνιο ήταν μέσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «17». Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι».

Ετικέτες

Τις αναμνήσεις του ζώντας δίπλα από τον  επιχειρηματία  στήριγμα της χρυσής εποχής του ΓΣΠ Παναγιώτη Νίκα που έφυγε από τη ζωή έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Μπαλής. Ο περιστεριώτης δημοσιογράφος, λάτρης του ΓΣΠ, πρόσφερε τις υπηρεσίες του εκείνα τα χρόνια μέαα από τη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων. Έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ποιος ξεχνάει το ΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ; Όπως δεν ξεχνάμε και τον Παναγιώτη Νίκα…

Η σημερινή απώλεια του Παναγιώτη Νίκα γεμίζει με θλίψη τους παλαιούς φίλους του Περιστερίου, όσους τον έζησαν από κοντά, πέραν βέβαια του επιχειρηματικού κόσμου και των οικείων του. Έζησα τον Παναγιώτη Νίκα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπλοκής του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου.
Ο επιφανής, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που ξεκίνησε με εργοστάσιο στο Περιστέρι, πριν μετεγκατασταθεί στον Άγιο Στέφανο και πριν απλώσει αλυσίδα εργοστασίων σε διάφορα μέρη της Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτέλεσε έναν από τους πιο ισχυρούς χορηγούς ομάδων μπάσκετ και μάλιστα κατάφερε από το 1991 μέχρι περίπου το 2001, σε μια δεκαετία να κάνει το όνομά του, συνώνυμο της ομάδας. Πόσοι και πόσοι δεν λένε ακόμα ΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ;

Η οικονομική του δυνατότητα άλλαξε την πορεία του συλλόγου. Χωρίς να ξοδεύει αλόγιστα, έδωσε όχι απλά το κάτι παραπάνω, αλλά το κάτι πολύ παραπάνω σε μια σωστά

οργανωμένη ομάδα - σύλλογο που δίκαια χαρακτηρίστηκε πρότυπο στην Ελλάδα. Με σπουδαίους Έλληνες παίκτες, ξένους που πρόσθεταν υπεραξία και εγνωσμένης αξίας προπονητές, η ομάδα επί της εποχής Νίκα, πέτυχε τα πρώτα μεγάλα αποτελέσματα στους διεθνείς της αγώνες (αλησμόνητη η νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο – τη φωτογραφία τη δανείζομαι από τον Νίκο Τσαγκόπουλο επειδή η φανέλα έχει διαφήμιση ΝΙΚΑΣ), ενώ ανέβηκε επίπεδο στην Ελλάδα, κοιτάζοντας κατάματα όλα τα μεγάλα ονόματα, τα οποία όλα κατάφερε να τα κερδίσει και όχι μόνο μια φορά.

Ο Παναγιώτης Νίκας ερχόταν σπάνια στο γήπεδο (με την Εστουντιάντες θυμάμαι που νικήσαμε και πήγαμε για φαγητό στη «Δάφνη»), όμως είχε έμπιστους ανθρώπους στη διοίκηση της ομάδας για να ξέρει πως πάνε τα οικονομικά, να έχει επίγνωση. Δεν ξέφευγε από τον προϋπολογισμό αλλά αν έπρεπε να γίνει κάτι παραπάνω γινόταν.

Ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, γραφείου τύπου και μάρκετινγκ του ΓΣΠ, θυμάμαι πολλά σε αυτή τη πορεία. Θα σταθώ στο γεγονός ότι καλούσε την ομάδα στο εργοστάσιο για γεύμα, το οποίο ξεκινούσε πάντα με τα αγαπημένα του γεμιστά και συνέχιζε με τη μεγάλη ποικιλία των εξαιρετικών αλλαντικών που είχε. Η επίσκεψη ολοκληρωνόταν με μια βόλτα στο τμήμα παραγωγής, με σκούφους, ποδιές και πλαστικά καλύμματα στα παπούτσια.

Μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν πήγαμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Σπάρτη, εκεί όπου θα αναπαύεται από αύριο. Πήγαμε να παίξουμε ένα φιλικό αγώνα με την τοπική

ομάδα, ο Αγκι έσπασε το ταμπλό, ψάχναμε για εφεδρικό, είχαμε ωραία ατμόσφαιρα, επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο που έφτιαξε για να βοηθήσει την τοπική κοινωνία οικονομικά και βέβαια ολοκληρώσαμε την ημέρα με φαγητό στο σπίτι του. Θυμάμαι μια αίθουσα γεμάτη πίνακες και ένα υπόγειο - κάβα με σπάνια κρασιά και ξύλινο τραπέζι μοναστηριακού χαρακτήρα. Απίθανες γεύσεις.

Όπως απίθανη η αίσθηση που μας αφήνει αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος έδινε το παράδειγμα ως επιχειρηματίας απέναντι στο προσωπικό του, συνηθίζοντας να γιορτάζει μαζί τους την Πρωτοχρονιά στο εργοστάσιο.
Έχω να πω πολλά για τον Παναγιώτη Νίκα, όμως όσα κι αν ειπωθούν θα είναι λίγα. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού δεν θα μπορέσω αύριο να του πω το αντίο από κοντά.

Έδειξες τον δρόμο, δημιούργησες μια επιχείρηση με όνομα και ποιότητα και το Περιστέρι θα σε θυμάται για πάντα. Για να δούμε η τωρινή διοίκηση τι θα κάνει γι αυτό…

Ετικέτες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Άμιλλας για τη νέα χρονιά.

Ετικέτες

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του είχε ο Γιάννης Ταμπραντζης στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ήφαιστο.

Ετικέτες

To απίθανο μεταγραφικό κρεσέντο που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος τη φετινή περίοδο θα σταματήσει τελικά στο...14. Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν σήμερα σε συμφωνία και ανακοινώνουν αύριο την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη που διέπρεψε πέρσι κάτω από τα δοκάρια του Πανιώνιου

Ο 25χρονος τερματοφύλακας απόχώρησε από τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε επιστρέψει το καλοκαίρι, και  έλυσε το συμβόλαιό του.

Παλαιότερα έχει περάσει και από Εθνικό Σερρών, Φωστήρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας γκολκίπερ κάνει το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που πραγματοποίησε προ ημερών ο Σπύρος Ρισβάνης.

Η μόνη διαφορά ότι ο τελευταίος αποκτήθηκε ως δανεικός, ενώ ο Γιαννιώτης ως ελεύθερος. Ο Σέρβος Μίρκοβιτς που αποκτήθηκε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, θα μείνει στην ομάδα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας