Τελευταία ενημέρωση 07:09, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Με τη διαιτησία του Καραλή να «στιγματίζει» αρνητικά το παιχνίδι,  η Τόλμη που δικαιολογημένα  έχει παράπονα παραχώρησε ισοπαλία στην Κορωνίδα στη «λίμνη» του γηπέδου Ηφαίστου σήμερα το μεσημέρι (1-1).

Ετικέτες

Με πολύ καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο το Εφηβικό Β’ του Άγιου Ιερόθεου επικράτησε άνετα με σκορ 6-2 του Χαλκηδονικού στο γήπεδο Τσαλαβούτα.

Ετικέτες

Από ατυχία σε ατυχία ο Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα καθώς μετά τον Μανούσο τέθηκε νοκ άουτ και ο Οριόλ που επρόκειτο να καλύψει το κενό του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας,

Ο Ισπανός γλίστρησε σε μία φάση και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4-5 μέρες. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται και οι δανεικοί Γιαννούλης, Ουάρντα και Χατζιησαΐας. Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε εκ των πραγμάτων στην αποστολή τους Στρούγγη και Λαζαρίδη, που υπέγραψαν την Παρασκευή επαγγελματικά συμβόλαια. Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Πολίντορο, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Ετικέτες

«Μάγεψε» το Εφηβικό πόλο του ΓΣΠ σήμερα στο φιλικό παιχνίδι με το Ανδρικό της Καλαμάτας.

Ετικέτες

Με τέσσερις απώλειες θα παραταχθεί τελικά ο Ατρόμητος τη Δευτέρα καθώς στις απουσίες των Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηϊσαία προστέθηκε και ο Γιώργος Μανούσος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας