Τελευταία ενημέρωση 19:23, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Βαριά ήττα στο Ρουφ από τη Ένωση Βοτανικού γνώρισε ο Απόλλων Περιστερίου με σκορ 5-0.

Ετικέτες

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Βασίλης Μπέτσης για την κλήρωση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος είπε τα εξής:

Για το αν θα παίξουν οι δανεικοί: «Δεν θα παίξουν οι τρεις ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ, και εμείς έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις συμφωνίες μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι».

Για το πώς βλέπει τα παιχνίδια: «Κληρωθήκαμε με μια καλή ομάδα. Στόχος του Ατρομήτου είναι το Κύπελλο, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ πως έτσι κι αλλιώς είμαστε κερδισμένοι. Είναι καλύτερο το ότι θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Αν παίξουμε όπως και στον αγώνα Πρωταθλήματος, που είδατε πώς χάσαμε, είναι πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

Για την παρουσία ή μη οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Περιστερίου: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε οπαδοί δικοί μας θα είναι στην Τούμπα, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Βεβαίως και είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχει και ένας νόμος. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως, όπως ξέρετε, εισιτήρια δεν δίνονται. Δεν δώσαμε σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα, δύσκολα θα δοθούν και στον ΠΑΟΚ».

Ετικέτες

Την ευκαιρία να καθαρίσει από νωρίς με την υπόθεση-παραμονή έχασε ο ΑΟ Περιστερίου που παραχώρησε ισοπαλία στην Αργυρούπολη με σκορ 1-1.

Ετικέτες

Απογοητευμένος με την εξέλιξη της αναμέτρησης και το γεγονός πως η ομάδα του ηττήθηκε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νταμίρ Κάναντι μετά το εις βάρος τουυ Ατρομήτου 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός στην κάμερα της Nova: «Αρχικά πρέπει να πω ότι η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήραμε το αποτέλεσμα σήμερα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και είμαστε απογοητευμένη από την ήττα».

Ετικέτες

Σημαντική  διάκριση για το Peristeri Volleyball School που φιλοξένησε στελέχη απο ευρωπαικούς αθλητικούς φορείς στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας