Τελευταία ενημέρωση 17:03, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το βραβείο Best goal της 2ης αγωνιστικής κέρδισε όπως ήταν αναμενόμενο ο Αμπιόλα Ντάουντα για τη «φωτοβολίδα» που εκτόξευσε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα το γκολ αυτό αναμένεται να είναι υποψήφιο και για το καλύτερο της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός άσος συγκέντρωσε ποσοστό 35,08% αφήνοντας πίσω του αυτά των Λάμπρου (16,24%) και Γέντρικσεκ (12,61%).

Ετικέτες

Η διοίκηση του Ιπποκράτη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το επιστημονικό ιατρείο «Medic Sports» του Αντώνη Λεμονή, με εξειδίκευση στην αθλητιατρική. Στη φωτό ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Μανώλης Ρακιντζάκη με τον διακεκριμένο γιατρό.

Ετικέτες

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας του προπονητή του Φοίνικα Γιώργου Λαζάρου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ετικέτες

«Κοιμώμενο γίγαντα που είναι στη διαδικασία της επιστροφής» χαρακτήρισε ο Νίκος Καραγιάννης τον κόσμο του Περιστερίου απευθύνοντας κάλεσμα για να στηρίξει τον σύλλογο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος προπονητής με την σημαντική συμβολή στο «χτίσιμο» μιας ομάδας που έμεινε αήττητη σε ένα ολόκληρο γύρο την περσινή σεζόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα ανέφερε τα εξής: «Ο κόσμος του Περιστερίου είναι για την ομάδα μια τεράστια δύναμη. Τα τελευταία χρόνια ο ΓΣΠ ήταν ένας «κοιμώμενος γίγαντας» και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία να επιστρέψει.

Από την πλευρά της η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να παρουσιαστεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και της φανέλας που έχει αυτός ο τεράστιος Σύλλογος και με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και των πολιτών του Περιστερίου θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Α1, που για μας είναι ο πρώτος στόχος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου η οικονομική κρίση μαστίζει την χώρα μας , έγινε μεγάλη υπέρβαση από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, όσον αφορά την δημιουργία του ρόστερ και γι αυτό πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα με όλους του τρόπους.
Τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!».

Ετικέτες

Το εξ' αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος Κ20 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας