Τελευταία ενημέρωση 21:38, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Δύο ακόμη ταλαντούχοι  ποδοσφαιριστές που ξεπήδησαν μέσα από τη συστηματική δουλειά της Ακαδημίας του Ατρόμητου πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και ακολούθησαν το δρόμο των προκατόχων τους με την κλήση τους σε εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ετικέτες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες τoυ Ατρόμητου μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δοθεί από τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Οι παίκτες προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Μαζαράκη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ με τους μεν να ακολουθούν στο γυμναστήριο ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών και τους υπόλοιπους ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής με μπάλα στο γήπεδο.

Για αύριο(Τετάρτη) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (11.00).

*Ο Αμρ Ουάρντα αναμένεται να επιστρέψει αύριο από την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Ετικέτες

Για δύο γκολ «δώρο» στον Ατσαλένιο έκανε λόγο ο προπονητής του Ιερόθεου Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αναφερόμενος στο ματς της περασμένης Κυριακής. Μιλώντας στην ιστοσελίδα stoplexto τόνισε τα εξής:««Αδικησαμε τους εαυτούς μας,και τη προσπάθειά μας.. Ίσως η κρισιμότητα του αγώνα και η αναγκαιότητα των βαθμών,μας οδήγησε στο πρώτο ημίχρονο από πολύ νωρίς να κάνουμε δώρο και τα δύο τέρματα στον αντίπαλο,αν και μας αρνήθηκε θεωρώ η διαιτητής,μία καθαρή κατά τη γνώμη μου παράβαση πέναλτι που θα μας έδινε την ευκαιρία της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους και πιστεύω πως ο κύριος υπεύθυνος που δεν μας επέτρεψε την ανατροπή, ήταν ο τερματοφύλακας του Ατσαλένιου με την εξαιρετική του παρουσία στη μεγάλη πίεση που ασκησαμε στην αντίπαλη ομάδα»

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Super League Σουρωτή και βρίσκεται σε μία ξεχωριστή λίστα, μαζί με άλλες 21 ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη, που δεν έχουν ηττηθεί φέτος στο πρωτάθλημά τους.

Ετικέτες

Ο Αμρ Ουάρντα έκανε μία ανάρτηση στο Twitter δείχνοντας την προσήλωσή του στη θρησκεία του και τον Αλλάχ. Διανύοντας μια εξαιρετική σεζόν μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ο Αμρ Ουάρντα έχει αρκετούς λόγους να αισθάνεται ευγνώμων στα θεία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας