Τελευταία ενημέρωση 18:22, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια γνώρισε η Ανδρική Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου για την 15η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ

Διαιτητές: Καραβίτης, Ναστούλης

Δεκάλεπτα: 14-21, 35-35, 49-57, 74-66.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Ρωμοσιός 6, Αναούνης, Λουφόπουλος, Στεργιάκης 18, Τριχιάς, Τσεκούρας, Μπασέας 2, Δεληγιάννης 12, Μπάτσος 15, Γιαννουλάκος 11, Ψαλτάκης, Καραλευθέρης 10 (1).

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παπανδρέου, Τόπακας): Γκότσης, Παλτόγλου 9 (2), Πάρνος, Βιδάκης 17 (1), Αναγνωστόπουλος, Πέττας 19 (2), Κακολύρης 6 (1), Τζαγκαράκης 15, Σιδέρης, Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

 

Αποτελέσματα

Εθν. Ελλ.-Πολυνίκης 53-72
Παιανία-Ιρις 56-49
Καρέας-Αναγέννηση 81-77
ΓΑΟΚ-Γαλάτσι 50-57
ΦΕΑ-ΑΕΚ Π. 74-66
Θεμιστοκλής-Αίολος 79-65
ΓΣΚ-ΦΟΤ 64-48

Ετικέτες

Η χειμερινή αγωνιστική περίοδος για τον Ο.Φ.Κ.Α. ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!
Το Σάββατο 13 Γενάρη οι αθλητές και  αθλήτριες του συλλόγου όλων των κατηγοριών αγωνίστηκαν στην Προπονητική Ημερίδα που διεξήχθη στο Κλειστό Προπονητήριο του Αγίου Κοσμά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους προπονητές τους!!
Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν
2η θεση: ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΑΝΤΥ ΔΑΝΑΗ Ύψος Κορασίδων Επίδοση: 1,55μ
3η θεση: ΜΑΛΕΣΙΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 50μ Μινι Επίδοση: 8’’08
4η θέση: ΡΟΙΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 150μ. Παγκορασίδων Α’ Επίδοση: 21’’14
6η θέση: ΚΑΛΡΙΚΟΒΑΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 60Μ Παγκορασίδων Α’ Επίδοση: 8’’53
6η θέση: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Σφαιροβολία Ανδρών Επίδοση: 11,30μ.
7η θέση: ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Σφαιροβολία Παγκορασίδων Α’ Επίδοση: 7,45μ

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου το Σωματείο ς συμμετείχε σε έναν αγαπημένο αγώνα, τον Ανώμαλο Δρόμο «ΚΟΤΖΙΑ» που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Άλσος Νέας Σμύρνης. 40 αθλητές και αθλήτριες  συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες κερδίζοντας 4 χάλκινα μετάλλια.
ΑΓΩΝΑΣ 4.000Μ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3Η ΘΕΣΗ ΔΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ 500Μ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ 3Η ΘΕΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ 500Μ ΑΓΟΡΙΩΝ 3Η ΘΕΣΗ ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ 500Μ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 3Η ΘΕΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Αξίζει να σημειωθεί εδώ και η εξαιρετική εμφάνιση της αθλήτριας ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ που κατετάγη 6η στα 3000μ Κορασίδων πραγματοποιώντας εξαιρετική κούρσα.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας η κλήρωση του Γ’ Γύρου του πρωταθλήματος της Super League.  Τον Ατρόμητος εκπροσώπησαν ο Τεχνικός Διευθυντής Τόλης Αποστόλου και ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης

Tο πρόγραμμα της Κ17 (έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Β’ γύρο) είναι το εξής

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:  ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΡΕΠΟ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ –ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ετικέτες

Διαιτητή από τη Λάρισα που ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα με τις ευχές του Αλέξη Κούγια, κι ενώ η Λάρισα θα έρθει την Κυριακή στο Περιστέρι,  όρισε η ΚΕΔ για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης που θα δω΄σει ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τύμπας. Πρόκειται για τον Θανάση Τζήλο ο οποίος θια έχει  Α'' βοηθό τον Χασάν Κούλα από τη Ξάνθη και Β' Βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά από την Αχαϊας. Κι ενώ όλα αυτά ενώ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος και στο ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα ο Κομίνης. Ενώ στην Τούμπα ο Τζήλος!

Η ιστορία του

Ο Τζήλος είναι γεννημένος την 1η Οκτωβρίου του 1983 στην Λάρισα και μέχρι τα 18 του αγωνιζόταν ως στόπερ με την φανέλα του ΑΟ Αμπελοκήπων, έχοντας ως συμπαίκτη τον Βαγγέλη Μόρα.

Στα 18 του ο Τζήλος δίνει εξετάσεις και περνά στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης. Εκεί θα αρχίσει να ασχολείται για πρώτη φορά με την διαιτησία, καθώς θα γραφτεί στην σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, από την οποία θα αποφοιτήσει το 2002.

Το 2005 όντας μέλος της Ξανθιώτικης διαιτησίας ανεβαίνει στην τέταρτη κατηγορία οπού θα σφυρίξει παιχνίδια της Δ’ Εθνικής, και δύο χρόνια αργότερα στην Γ’ Εθνική οπού αναδείχτηκε μάλιστα ο τρίτος καλύτερος διαιτητής της κατηγορίας με βάση τις επιδόσεις του.

Το 2009 ο υψηλόσωμος(1,90) διαιτητής φεύγει από την Ξάνθη με το πτυχία του για την πόλη της Λάρισας παίρνοντας παράλληλα μεταγραφή στην τοπική Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του. Το 2011 έρχεται η άνοδος στην Football League, ενώ από πέρσι φαινόταν πως πλησίαζε ο καιρός οι κόποι και οι θυσίες του Τζήλου να ανταμειφθούν, καθώς οριζόταν έστω και ως τέταρτος σε παιχνίδια της Super League.

Το καλοκαίρι του 2015 θα είναι σίγουρα ένα καλοκαίρι που δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς είδε το όνομα του ανάμεσα σε αυτά που προβιβάστηκαν στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα σαιζόν θα σφυρίζει παιχνίδια της Super League σε ηλικία 32 ετών.

Ο Τζήλος πέρα από την διαιτησία και το ποδόσφαιρο έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με στίβο, τάε κβο ντό και χάντμπολ, ενώ διατηρεί τεχνικό γραφείο που αναλαμβάνει έργα σε σχέση με το περιβάλλον.

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο με τον Τζήλο είναι πως χάρη σε αυτόν, η διαιτησία της Λάρισας αποκτά διαιτητή στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 18,5 χρόνια και τον αείμνηστο Γιάννη Λάτσιου, κάνοντας τον νέο ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να βγάλει ανακοίνωση «αποθέωσης» για τον Τζήλο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Αλέξης Κούγιας από ετών είχε εκφράσει την απορία του πως ο Θανάσης Τζήλος δεν είχε γίνει διαιτητής Super League, λόγω και των ικανοτήτων του, αλλά και του ήθους του».

Ωστόσο ο Τζήλος την περσινή σεζόν είδε το όνομα του να φιγουράρει ακόμη και σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, όχι για τις επιδόσεις του ως διαιτητής αλλά για το ποιανού «ευνοούμενος» είναι, καθώς ήταν «θύμα» της κόντρας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Τότε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατήγγειλε πως ο Τζήλος ήταν ανάμεσα στους τέσσερις ρέφερι που φέρεται να ζήτησε ο Μελισσανίδης να διαιτητεύσουν σε αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή…

Ετικέτες

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Βαγγέλης Σάμιος ο οποίος ανήκει από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας