Τελευταία ενημέρωση 12:35, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι για τον Ατρόμητο μοναδικός σκοπός απόψε  ήταν η πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Με, ή καθόλου μπάλα μόνο η νίκη - βάλσαμο είχε σημασία.

Ετικέτες
Ετικέτες

Μια πολύ αξιόπιστη προσθήκη έκανε η Θύελλα με την απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Καραμανίδη ο οποίος μάλιστα επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στην περιστεριώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την απόκτηση του Γιώργου Καραμανιδη που μας κανει την τιμή να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα μας!
Πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Εξαρχείων με τον οποίο πήρε άνοδο στη Β Αθήνας. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Λιοσίων, Ιπποκράτη, ΠΑΣ Γαλάτσι, Αθηναΐδα».

Ετικέτες
Τα άσχημα αποτελέσματα του Ατρόμητου στη φετινή Super League έχουν μετατρέψει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό σε έναν πρόωρο τελικό.
Ετικέτες

Δύο παραιτήσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο τεχνικό επιτελείο του Ερασιτέχνη Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα τη συνεργασία τους με τον σύλλογο έλυσαν ο Κώστας Παρθενίου ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής Ομάδας του Πανελευσινιακού και ο Βασίλης Βόγλης που είναι προπονητής στην Ανδρική Ομάδα του Ιπποκράτη Περιστερίου αλλά και στην νεόδμητη ακαδημία του Παναγιώτη Κόρμπου στο Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας