Τελευταία ενημέρωση 19:16, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Αναχωρούν αύριο  τρεις αθλητές του Θησέα Περιστερίου για την Panagyrishte της Βουλγαρίας προκειμένου να πάρουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης με την Εθνική Ομάδα Παίδων Κ15

Είναι οι Βασίλης Παπαγεωργίου, Γιώργος Παπαγεωργίου και Γιώργος Κουζηλός.

Υπεύθυνος προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας είναι ο Παπαγεωργίου Νικόλαος

Ετικέτες

Το “Syllabus” είναι ένα συνοπτικό εγχειρίδιο συνολικού σχεδιασμού και οργάνωσης όλων των επιπέδων του κολυμβητικού τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Στο σχεδιασμό αυτό πρωταρχικό ρόλο παίζει η διδασκαλία και η καταγραφή των στόχων του κάθε τμήματος με έμφαση στο ασκησιολόγιο για την επίτευξη των κολυμβητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των κολυμβητών.

 

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου με σωστό πλάνο στο παιχνίδι της απέσπασε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας από τον Άρη Καλαμακίου.

Ετικέτες

Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των παικτών του Ατρόμητου τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των δυτικών προαστίων που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα κυρίως με χαλάρωμα στο Spa, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης με επικέντρωση στη φυσική κατάσταση.

Αύριο οι παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα ενώ οι παίκτες που έχουν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα στις 5 θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση με την Κ19 του Ατρομήτου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ετικέτες

Η Κηπούπολη γνώρισε σήμερα βαριά ήττα στην Ηλιούπολη από την τοπική ομάδα που είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος με σκορ 4-0 για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ.

Στη Β' κατηγορία η ΑΕ Περιστερίου πήρε βαθμό εκτός έδρας από τον Άρη Καλαμακίου με 0-0 ενώ ο Ηρακλής πήρε τη νίκη εντός έδρας με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων.

Στη Γ' Κατηγορία η Θύελλα ηττήθηκε στο Περιστέρι με 3-1 από τον Ερμή Ηρακλείου. Η Άμιλλα έκανε νέα καλή εμφάνιση νικώντας με 4-2 εκτός έδρας της Δάφνης Αθηνών. Η Χρυσούπολη ηττήθηκε με 2-1 στα Πατήσια και τα Πράσινα Πουλιά με 3-0 στο Περιστέρι από  την Αναγέννηση Πετρούπολης. Τέλος ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αναδείχθηκε ο Ιπποκράτης στο Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας