Τελευταία ενημέρωση 13:22, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με γκολ του Χίου στο 88' ο Ήφαιστος λύγισε την αντίσταση της Νέας Ιωνίας και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της; Α' ΕΠΣΑ δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία.

Ετικέτες

Απίθανος «Άγιος»! Το τρία στα τρία έκανε σήμερα ο Ιερόθεος ο οποίος πιστός στο παιχνίδι της υπομονής νίκησε με 2-0 στο ντέρμπι τον Εθνικό και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δείχνοντας ότι είναι ικανός φέτος για μεγάλα πράγματα.

Ο Πάνος Κομνηνός με υπέροχη ατομική προσπάθεια στο 58' έκανε το 1-0 και με την εκπνοή του αγώνα ο Κράσι με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με δέκα παίκτες από το 35' έπαιξε ο Εθνικός λόγω αποβολής του Τσιντώνη που κτύπησε εκτός φάσης τον Μακρίδη.

Ο Ιερόθεος ξεκίνησε με τους Αντωνόπουλο,Τσατσαρή, Μεταλλινό, Μπάτη, Ντάφλα, Αποστόλου, Συμάκο, Κομνηνό, Κράσι, Μακρίδη, Μανδαμαδιώτη. Έπαιξαν και οι Σάσσαλος, Νομικός, Βουτσιώτης.

Ετικέτες

 Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Ατρόμητου και Ήφαιστου θα διεξαχθεί αύριο 7 Οκτωβρίου (17.30) στο γήπεδο του Ήφαιστου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου.

Ετικέτες

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι αθλητές του Θησέα Περιστερίου που συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής Πάλης U15 που διεξάγεται στην πόλη Panagyurishte της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα ο αθλητής Παπαγεωργίου Γεώργιος κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορια των 57 κιλών.
Αξιζει να σημειωθεί ότι ο Παπαγεωργίους κέρδισε τον 1ο Βαλκανιονικη Τούρκο αθλητή 5-4 ύστερα από ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα αλλά λογω βαθμολογίας κατετάγη δεύτερος.

Ο αθλητής  Παπαγεωργίου Βασιλειος αν και μικρότερος καθώς αγωνιζόταν με υπεύθυνη δήλωση γονέα κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση αγωνιζόμενος με πολύ πάθος!

Ο αθλητής Κούζηλος Γιώργος που αγωνίζεται στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων θα παλέψει σήμερα 06/10/2019 στις 15:00 το μεσημέρι για την 3-4 θέση παρόλο που αγωνίζεται τραυματίας στα δάχτυλα από το πρώτο αγώνα που έδωσε.

Ετικέτες

Σαν χθες (4 Οκτωβρίου) συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από τη μέρα θλίψης που σκόρπισε σε όλη την Ελλάδα ο θάνατος έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από αγώνα της ομάδας τους.

Τα δικά μας...Τέμπη όμως στο Περιστέρι τα έζησαν οι παλαιότεροι το 1977 όταν τέσσεροι φίλαθλοι του Ατρόμητου έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο και καλό θα είναι πλέον να θυμόμαστε πιο συχνά τη μνήμη αυτών των ανθρώπων και να την τιμούμε.

Πέντε φίλαθλοι πήγαιναν στην Τρίπολη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα εναντίον του Παναρκαδικού όμως στο 11ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κορίνθου - Άργους ο θάνατος τους είχε στήσει καρτέρι.

Το αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα και ο απολογισμός ήταν θλιβερός.Τέσσερις φίλαθλοι σκοτώθηκαν και διασώθηκε μόνο ένας. Ακαριαίο θάνατο σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε όλο το Περιστέρι βρήκαν οι Βαγγέλης Πανταζίδης 34 ετών, Παναγιώτης Πανταζίδης 32 ετών, Θόδωρος Καλατζόγλου 48 ετών και Κώστας Μωραϊτης 48 ετών.

Αιωνία τους η μνήμη!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας