Τελευταία ενημέρωση 10:02, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σαν χθες (4 Οκτωβρίου) συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από τη μέρα θλίψης που σκόρπισε σε όλη την Ελλάδα ο θάνατος έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από αγώνα της ομάδας τους.

Τα δικά μας...Τέμπη όμως στο Περιστέρι τα έζησαν οι παλαιότεροι το 1977 όταν τέσσεροι φίλαθλοι του Ατρόμητου έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο και καλό θα είναι πλέον να θυμόμαστε πιο συχνά τη μνήμη αυτών των ανθρώπων και να την τιμούμε.

Πέντε φίλαθλοι πήγαιναν στην Τρίπολη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα εναντίον του Παναρκαδικού όμως στο 11ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κορίνθου - Άργους ο θάνατος τους είχε στήσει καρτέρι.

Το αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα και ο απολογισμός ήταν θλιβερός.Τέσσερις φίλαθλοι σκοτώθηκαν και διασώθηκε μόνο ένας. Ακαριαίο θάνατο σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε όλο το Περιστέρι βρήκαν οι Βαγγέλης Πανταζίδης 34 ετών, Παναγιώτης Πανταζίδης 32 ετών, Θόδωρος Καλατζόγλου 48 ετών και Κώστας Μωραϊτης 48 ετών.

Αιωνία τους η μνήμη!

 

Ετικέτες

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Μάντσον καθώς διαπιστώθηκε μετά την μαγνητική τομογραφία πρόβλημα στο γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον Νίκο Πισκοπάτη.

Η επιστροφή του υπολογίζεται σε ένα μήνα.

 

Ετικέτες

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Ζούρος στη νίκη του Περιστερίου κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει πως η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει πράγματα να διορθώσει ακόμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος:
«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου γιατί μία ομάδα για να μπορεί να αποδώσει καλά χρειάζονται όλοι. Σήμερα είχαμε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και κακά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Δυστυχώς αρχίσαμε πολύ νωρίς φέτος το πρωτάθλημα και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Και είναι δύσκολο να βρεθούν οι αυτοματισμοί αμυντικά και επιθετικά.

Εμείς ξεκινάμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και ευελπιστούμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε και μετά να βρούμε τον ρυθμό μας επιθετικά και αμυντικά και μέσα από τα παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθεια και τη φιλοξενία. Εύχομαι καλή συνέχεια
».

Ετικέτες

Ειδική μνεία στον φίλαθλο κόσμο της Κηπούπολης έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος εν όψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Ετικέτες

Τον καθιερωμένο αγιοσμό πραγματοποίησαν όλα τα τμήματα του Φοίνικα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας