Τελευταία ενημέρωση 08:10, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τώρα πια δεν κοιτάμε μόνο τον διαιτητή αλλά και τον VAR!

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Δραγάτη στο ματς με το Μοσχάτο εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Έπρεπε να χάσουμε. Την Κυριακή ο Άγιος Ιερόθεος κλήθηκε να δώσει το τέταρτο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της ΑΕ Μοσχάτου γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ασφαλώς, το αποτέλεσμα έχει αίτια και αναφερόμαστε στην προκλητική συμπεριφορά του κυρίου Αλέξανδρου Δραγάτη και του α' βοηθού κ. Θεόδωρου Γουρνιά.

Αμφότεροι με τις αποφάσεις τους φρόντισαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα, βάλλοντας κατά της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επανειλημμένα.

Οι αποφάσεις τους ξεπερνούσαν το ανθρώπινο λάθος και έφταναν στα όρια της σκοπιμότητας. Ευχόμαστε η ΚΕΔ και ο κ. Καλύβας να λάβουν τα μέτρα τους ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί όπως πρέπει μιας και θεωρείται από τα καλύτερα και ποιοτικότερα των τελευταίων χρόνων.

Ετικέτες

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Φοίνικα η ισοπαλία στο Χαλάνδρι με 1-1 και αυτό γιατί προηγήθηκε στο 9' με τον Κούτρη και ισοφαρίστηκε από τον Μεϊμέτη στο 70'.

Ξεκίνησαν οι Καραμαλίγκας, Βαββάς, Αχλάδης,Καμαρέτσος, Μακρής, Λάσκαρης, Μακρής, Κούτρας, Παπαυγέρης, Ραυτόπουλος, Καβαλάρης. Έπαιξε και ο Παπανικολάου.

Ετικέτες

Το πρώτο παιχνίδι μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη δίνει αύριο  (15/10, 19:00) το Περιστέρι με τη Γκαζίαντεπ επί τουρκικού εδάφους στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη και θα έχουμε την δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να μπορέσουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για την αυριανή «μονομαχία» με την τουρκική ομάδα.

«Είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ δυνατή που έχει χάσει δυο παιχνίδια από τις πολύ ισχυρές Φενέρμπαχτσε και Τόφας και διαθέτει τον ίδιο προπονητή. Είναι ένα καλά δουλεμένο σύνολο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Περιστερίου winmasters, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Ετικέτες

Tα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ              1-0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   1-0

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ                       2-0

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ         3-5

ΑΜΙΛΛΑ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ                      3-3

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ.- ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ       4-4

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας