Τελευταία ενημέρωση 03:46, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την  Αλσούπολη έχει στρέψει την προσοχή του ο Φοίνικας.

Ο προπονητής του Γιώργος Λαζάρου δήλωσε σχετικά τα εξής:

« Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, απέναντι σε μια ομάδα ανταγωνιστική και με εξαιρετικούς παίκτες. Στο συγκεκριμένο ματς, μεγάλη σημασία για μας θα έχει να κρατήσουμε την συνοχή μεταξύ των γραμμών μας σε όλη τη διάρκεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω να το εφαρμόσουμε στο ματς. Από κει και πέρα, πρέπει οπωσδήποτε να φανούμε πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων. Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε συχνά από την αρχή της περιόδου, ενώ βγάζουμε παρά πολλές φάσεις. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, θα παλέψουμε για το καλύτερο.»

Ετικέτες

Το νικηφόρο σερί των Παίδων του ΓΣΠ στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. σταμάτησε στα πέντε παιχνίδια καθώς δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Α.Σ.Ε.Δούκα (67-78).

Ετικέτες

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) σε εστιατόριο του Περιστερίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  επαγγελματικής ομάδας του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για το 2020 με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπέτση να μοιράζει τα κομμάτια σε καθένα ξεχωριστά.

Οι τυχεροί της χθεσινής βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά της Βασιλόπιτας ήταν οι Ζοάο Ταλόσα και Μάντσον από τους ποδοσφαιριστές και ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης από το τεχνικό τιμ.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον ιδιοκτήτη κ. Κεφαλιανό και το προσωπικό του εστιατορίου, Enzzo Cook Bar Downtown(Κ. Βάρναλη 12, Περιστέρι), για τη μοναδική εξυπηρέτηση και τις εξαιρετικές γεύσεις που απόλαυσαν οι άνθρωποι της ομάδας μας και τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η Βασιλόπιτα με το έμβλημα του Ατρομήτου ήταν προσφορά του Bread Factory στο Περιστέρι που αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια».

Ετικέτες

Τις υπηρεσίες του Πέτρου Μάνταλου θα στερηθεί η ΑΕΚ στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ακαδημία του Ιπποκράτη έχει ως εξής

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας