Τελευταία ενημέρωση 07:34, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με γκολ του Μπράτσι στο 95' ο Ήφαιστος πήρε μέσα σε αποθέωση το γειτονικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και συνέχισε την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να πατήσει καλά στην κατηγορία πήρε η Κηπούπολη στην Ηλιούπολη από τον τοπικό Φωστήρα με 0-0 μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μητρούσης) Καυκιας, Τριανταφυλλάκης, Παπαευθυμίου, Εστυλιανιδης,Κυριαζης, Λιαπας, Καραγιαννης, Κυριακοπουλος( Βενετι 63), Μιζιος(Ασωνίτης Ν. , 48) Τσαπουρας, Φατσεας.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάνης, Ρέρρας (74′ Πολυζογώπουλος), Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Λιαγκόζης, Λάππας Κ., Τζαμαλής, Κουφογιάννης (61′ Σταματής), Κούρτης, Λαγός Ασκοτήρης (80′ Σαμούρης).

 

 

Ετικέτες

Να δει το Περιστέρι να αγωνίζεται στους φετινούς τελικούς της Βasket League, εκμεταλλευόμενο την πολύ καλή ομάδα που έχει, επιθυμεί ο Στίβεν Γκρέι.

Ετικέτες

Την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Ήφαιστου κι επικράτησε με σκορ 3-1.

Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη πέτυχαν οι Μπουρνέλης, Παροτσίδης και Καλομοίρης.

 

Ετικέτες

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Κ19 του Ατρόμητου η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας