Τελευταία ενημέρωση 00:20, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τη επίσκεψη της γυναίκας του στην Αθήνα έχει δεχθεί αυτές τις μέρες ο Νταμίρ Κάνναντι και το απολαμβάνει με βόλτες στην παραλιακή.

Ετικέτες

Ακάθεκτος συνεχίζει ο ΠΟΑΛ την πορεία του προς τον τελικό του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο κέρδισε τον Άρη Ανθούπολης με σκορ  5-2.

Ετικέτες

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και μέσα σε ασυνήθιστα μεγάλη συμμετοχή (περισσότερα από 150 άτομα)) παρουσιάστηκαν από το Peristeri Volleyball School στις 4 ομάδες Παγκορασίδων για την περίοδο 2017-18.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων για κάθε αθλήτριά μας παραδόθηκε η βαριά φανέλα του Peristeri Volleyball School στα 65 κορίτσια μας που θα κληθούν να μας εκπροσωπήσουν στις επερχόμενες διοργανώσεις , συνεχίζοντας τη λαμπρή παράδοση των τελευταίων χρόνων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με pizza party (Pizza fun) και εδέσματα –προσφορά μαμάδων μας που τις ευχαριστούμε θερμά. Όπως ευχαριστούμε κάθε γονιό για κάθε προσφορά του, είναι ανεκτίμητη.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας να απολαύσουν αυτή τη διαδρομή, να κατακτήσουν δεξιότητες, να ζήσουν έντονα τις στιγμές, να κάνουν νέες φιλίες και στις οικογένειες να βρουν ένα πολύτιμο σύμμαχο στο δύσκολο καθημερινό έργο τους.
Ευχαριστούμε πολύ, η πορτοκαλί ομάδα έχει μεγαλώσει όμορφα και συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε με ακόμα περισσότερο κέφι, νέες συνεργασίες και καινοτόμες ιδέες που άμεσα θα αναδειχτούν για την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών μας»..

Ετικέτες

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Γυναικών του Ατρόμητου επαληθεύεται για μια ακόμη φορά με την κλήση τεσσάρων αθλητριών  στην Εθνικής Κορασίδων.

Ετικέτες

Mε γκολ του Νίκου Μουράτη που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή  στο 88’ ο Φοίνικας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας από τον Ιάσονα με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από το 10’ με γκολ τοιυ Καραμήτου.

Ο προπονητής Γιώργος Λαζάρου ξεκίνησε με τους: Μυλωνά,  Κούτρη, Μάζη, Γιουλβανίδη, Κορδιά,  Καμαρέτσο, Καρανικόλα, Σκεπετάρη, Κολέζι, Λάσκαρη,  Ρώιμπα. Έπαιξαν και οι  Μουράτης, Ρουμελιωτάκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας