Τελευταία ενημέρωση 18:37, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του Ατρομήτου με τον Ρικάρντο Σα Πίντο ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το τελικό ραντεβού τους μετά το Πάσχα.

Ετικέτες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση και ευχές εν όψει Πάσχα εξέδωσε ο ΓΣΠ στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι πλέον στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ υλοποιώντας τον βασικό στόχο, που είχε θέσει την φετινή σεζόν. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή του κόσμου της ομάδας μας στην επιτυχία αυτή θέλει να τον ευχαριστήσει για την συμπαράσταση του και την στήριξη στα εύκολα και -κυρίως- στα δύσκολα και να του ευχηθεί Καλο Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!».

Ετικέτες

Οι βαθμολογίες σε Α' και Β' κατηγορία του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

 

Ετικέτες

Με νέα σπουδαία νίκη συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους οι Παγκορασίδες Α του Peristeri Volley αυτή τη φορά επί του Αιγάλεω.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα το φιλανθρωπικό τουρνουά στο γήπεδο του Ήφαιστου μεταξύ των ομάδων του Ήφαιστου, του Ηρακλή και του ΠΟΑΛ που είχε ως στόχο την συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου να δοθούν στις άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας