Τελευταία ενημέρωση 16:24, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Ατρόμητος Κ13 στο πλαίσιο του τουρνουά Elite Cup που ξεκίνησε στην Παιανία κέρδισε χθες εύκολα την Beirut του Λιβάνου με σκορ 5-0. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μανουσογιωργάκης, Τσαντήλας και ένα ο Πάνου.
 
Έπαιξαν οι: Παπαϊωάννου, Καρδαμης, Αρβανίτης, Τσιαβος, Παναγιώτου, Μητρόπουλος, Μανουσογιωργακης, Χρήστου, Πάνου, Τσαντήλας, Ανταλης, Τσαγκαράκης, Κουρσαρης, Κόρακας, Δάλλας.
Ετικέτες

Νικηφόρο ήταν για τον Ατρόμητο Κ12 και το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε στο Βόλο στο πλαίσιο τουρνουά.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα το πρωί η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο ενσωματώθηκαν πλήρως Κιβρακίδης και Νάτσος. Ο πρώτος είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο από την παραμονή του αγώνα με τη Λάρισα που το ξεπέρασε με θεραπεία και ενδυνάμωση. Ο δεύτερος απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει ο τιμωρημένος Λε Ταλέκ.

Ετικέτες

Θλίψη προκάλεσε στην «οικογένεια» του Άγιου Ιερόθεου ο θάνατος του Δημήτρη Τσίγκου. O εκλιπών διατέλεσε  Έφορος Υλικού στη δεκαετία του '70 και επί σειρά ετών. Διακρίθηκε για το ήθος την προσήλωση και την αγάπη του προς την ομάδα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16.30 στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα της περιστεριώτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Ετικέτες

Με στόχο να υπερασπιστεί τον τιτλο που κατέκτησε πέρσι ο Ατρόμητος Κ16 ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά Elite Neon Cup που διοργανώνεται κάθε χρόνο με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) θα δώσει αύριο δύο αγώνες. Στις 9 το πρωί θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ και στις 12 το μεσημέρι το Βουκουρέστι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας