Τελευταία ενημέρωση 10:48, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για την 5η αγωνιστική του 4ου Γύρου του Πρωταθλήματος Super League ο Ατρόμητος Κ17 αντιμετωπίζει αύριο στο γήπεδο της Λαύρας Αργυρούπολης την αντίστοιχη του Πανιώνιου στις 14.30 με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κι ενώ οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν.

Ετικέτες

Την επίσκεψη του άσου του Παναθηναϊκού Πολ Ζοσέ Εμποκού δέχθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Και τους δύο τους ενώνει βλέπετε η Σταντάρ Λιέγης. Ο  Κογκολέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού (2011-2015) και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρομήτου (2006-2007) αγωνίστηκαν στη βέλγικη ομάδα. Βέβαια δεν συνυπήρξαν  αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Εμποκού να βγάλει φωτογραφία με το Σα Πίντο και να την αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twiiter.  Μάλιστα συνόδευσε τη δημοσίευση με την εξής φράση: «Πάντα με ευχαριστεί να βλέπω έναν παλιό παίκτη της ομάδας που έχω στην καρδιά μου».

Από εκεί και πέρα αύριο αναμένεται να δώσει ο Πίντο την απάντηση στον Ατρόμητο για την ανανέωση της συνεργασίας του. Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι η απάντηση θα είναι καταφατική και θα είναι ως εκ τούτου εκείνος που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του Ατρόμητου για το 2018

Ετικέτες

Για την πικρία που άφησε πίσω της η ήττα από τον Εργοτέλη μίλησε στο peristerisports o Νίκος Κούστας.

Ετικέτες

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το Πλατανιά.

Ετικέτες

Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ατρόμητου για το τελευταίο διαδικαστικό  παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιστερίου την ερχόμενη Κυριακή καθώς σήμερα (Δευτέρα) οι παίκτες  έχουν ρεπό.

Από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Λε Ταλέκ που οφείλει μια ακόμη αγωνιστική τιμωρίας και ο Φυτανίδης ο οποίος δέχθηκε εσκεμμένα δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα «χρωστούσε» μια ακόμη αγωνιστική για τη νέα περίοδο.

Οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Κιβρακίδη που θα ενσωματωθεί κανονικά αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας