Τελευταία ενημέρωση 02:07, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στον δεύτερο κατά σειρό έδρας αγώνα και δεύτερο συνεχόμενο «τελικό» έχει στρέψει την προσοχή του ο ΑΟ Περιστερίου που έχει αφήσει πίσω του τη νίκη στα Σούρμενα και κοιτάζει τον Χολαργό.

Ο προπονητής Λευτέρης Αλεξάκης που έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στα Σούρμενα πέρα από την κατάκτηση της νίκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας τη δυνατότητα πλην συγκλονιστικού απρόοπτου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα

Ετικέτες

O Nίκος Ζιάμπάρης αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ατρόμητου εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου. 

Ετικέτες

Για την 5η αγωνιστική του 4ου Γύρου του Πρωταθλήματος Super League ο Ατρόμητος Κ17 αντιμετωπίζει αύριο στο γήπεδο της Λαύρας Αργυρούπολης την αντίστοιχη του Πανιώνιου στις 14.30 με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κι ενώ οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν.

Ετικέτες

Την επίσκεψη του άσου του Παναθηναϊκού Πολ Ζοσέ Εμποκού δέχθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Και τους δύο τους ενώνει βλέπετε η Σταντάρ Λιέγης. Ο  Κογκολέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού (2011-2015) και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρομήτου (2006-2007) αγωνίστηκαν στη βέλγικη ομάδα. Βέβαια δεν συνυπήρξαν  αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Εμποκού να βγάλει φωτογραφία με το Σα Πίντο και να την αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twiiter.  Μάλιστα συνόδευσε τη δημοσίευση με την εξής φράση: «Πάντα με ευχαριστεί να βλέπω έναν παλιό παίκτη της ομάδας που έχω στην καρδιά μου».

Από εκεί και πέρα αύριο αναμένεται να δώσει ο Πίντο την απάντηση στον Ατρόμητο για την ανανέωση της συνεργασίας του. Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι η απάντηση θα είναι καταφατική και θα είναι ως εκ τούτου εκείνος που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του Ατρόμητου για το 2018

Ετικέτες

Για την πικρία που άφησε πίσω της η ήττα από τον Εργοτέλη μίλησε στο peristerisports o Νίκος Κούστας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας