Τελευταία ενημέρωση 21:34, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κίνηση ματ με την παραμονή του στράικερ Προκόπη Σαγανά και στη νέα σεζόν έκανε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Προκόπη Σαγανά. Η επιτυχία αυτής της κίνησης χαρακτηρίζεται τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Άλλωστε το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με δέκα τέρματα πιστοποιεί τη σημαντική συνεισφορά του στην περσινή πορεία της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Προκόπη Σαγανά καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ».
 
Ετικέτες

Γιόρτασε την παραμονή!

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε λόγος για να γιορτάσει την παραμονή της ειδικά όταν τις προηγούμενες χρονιές διεκδικούσε μέχρι και την άνοδο.

Ετικέτες

Επισημοποιήθηκε, όπως αναμενόταν, η παραμονή του Αντώνη Ζαφειριάδη στην τεχνική ηγεσία της Ανθούπολης και στη νέα χρονιά έπειτα από ομοφωνη απόφαση της νέας διοίκησης.

Ο ταλαντούχος προπονητής πιστώθηκε την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα στη Β' ΕΠΣΑ και την παραμονή έστω και αν σφραγίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Φοίνικα.

Άμεσος συνεργάτης του σε ρόλο τεχνικού διδύμου θα είναι ο Πέτρος Δημάκης, παίκτης της ομάδας επί σειρά ετών, ο οποίος θα έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και η τοποθέτηση του σε θέση συνεργάτη προπονητή αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή από την πλευρά της διοίκησης.

Ετικέτες

Σε μια ακόμη ανανέωση προχώρησε ο Άγιος Ιερόθεος, αυτή τη φορά διατηρών τας στο έμψυχο δυναμικό του τον ποιοτικό Αλέξανδρο Σούφλα. Η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΟ Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Σουφλα.

Μετά από εισήγηση που έγινε από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα, η διοίκηση είχε συνάντηση με τον «Φινλανδό» και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία για ακόμη μια σεζον.
Ο Σούφλας αποκτήθηκε πέρυσι από τον Εθνικό Πειραιά και κατάφερε να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στην κατηγορία και όχι μόνο.
Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Σούφλα καλή αγωνιστική σεζον με υγεια».
Ετικέτες

Tόση ομορφιά μαζεμένη, τόσα αθώα και γλυκά χαμόγελα δύσκολα βρίσκεις!

Οι επιδείξεις της Ειρήνης Περιστερίου πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γ. Στεφανόπουλος» και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία! Και τα 112 κοριτσάκια ήταν απλά υπέροχα.

Η υπεύθυνη του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Κουβακά έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: « Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ζεστό φιλί σε όλες μου τις αθλήτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Randou Maria, Katerina Stamatoukou, Eleni Vlachou, Kvk Maria, τη μανούλα μου που έραβε έραβε έραβε κοστούμια και τελειωμό δεν είχαν, στο πανέμορφο ξωτικό Κωνσταντίνα Ιωάννου που ήταν στα Backstage και έκανε φοβερή δουλειά και last but not least στην Κατερίνα Πατρινού! Τα κο...στούμια της φετινής χρονιάς ήταν τα ομορφότερα που είχαμε ποτέ και αυτό της το χρωστάω διότι χωρίς τον δικό της σχεδιασμό δεν θα είχαμε αυτό το άψογο αποτέλεσμα στα ρούχα! Αφιέρωσε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο μιλώντας μαζί μου, πάνω στον πάγκο της με τα πατρόν, στη μηχανή παρέα με τη μανούλα μου, ακόμα και στον ύπνο της για να μας φτιάξει το καλυτερο που μπορούσε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας στήριξαν ήταν η κρυφή μας δύναμη και η θετική μας ενέργεια! Τα καταφέραμε! Και του χρόνου πάλι μαζί!!!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας