Τελευταία ενημέρωση 23:12, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (7/4) οι αγώνες σε όλους τους Ομίλους (9) της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων και αναδείχθηκαν οι 28 ομάδες που προκρίνονται στη Γ' φάση. Ανάμεσα τους και ο ΓΣ Περιστερίου.

Είναι οι: ΣΚ Ροή, ΑΟ Πετρούπολης, Υδραϊκός, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιος, ΓΣ Περιστερίου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χίου, ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, ΝΟ Καβάλας, Άρης, ΕΑΤΕΚ, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΝΟ Χανίων, Νηρέας Χαλανδρίου, Πλιτς Πλατς, ΝΟ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, Νηρέας Γέρακα, ΝΕ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, Νηρέας Λαμίας.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Παλαιό Φάληρο 12

2. Πανιώνιος 9

3. ΓΣ Περιστερίου 6

...............................

4. Εθνικός Πειραιά 3

Ετικέτες

Κλείδωσε η αναδιάρθρωση! Το νέο πρωτάθλημα της Super League θα διεξαχθεί με 14 κι όχι με 16 ομάδες, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης παρουσιάστηκε κάθετος στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου.
Ο υφυπουργός κατέστησε σαφές στους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Λίγκας πως αν επιμείνουν στην απόφασή τους για 16 ομάδες στη Super League το 2019/20 και μείωσή τους σε 14 από το 2020/21, η οικονομική συμφωνία που υπήρχε με την κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον ισχύ.
Μπροστά σε αυτό το φάσμα η άλλη πλευρά έκανε πίσω και έτσι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ θα καθιερωθεί και η Super League 2 με τη συμμετοχή πιθανότατα 12 ομάδων. Παράλληλα, είναι πλέον δεδομένο πως υποβιβάζονται τρεις ομάδες απευθείας από τη φετινή Super League (14ος, 15ος και 16ος), ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Ετικέτες

Ένα πολύ μεγάλο «παράσημο» για τον ίδιο τον Αργύρη Πεδουλάκη αλλά και τον ΓΣΠ τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο ο οποίος μιλώντας σε κάμερα συνδρομητικού καναλιού τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε από μία ομάδα με σπουδαίο προπονητή που έκανε εξαιρετική δουλειά» εννοώντας προφανώς τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ετικέτες

Στην 3η θέση της βαθμολογίας θα τερματίσει φέτος τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου κι ενώ υπολείπεται μια ακόμη αγωνιστική για τη λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το Peristeri Volley καθώς στέλνει για 5η σερί χρονιά την ομάδα του στο Final-4 Kορασίδων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας