Τελευταία ενημέρωση 18:33, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ΑΕ Περιστερίου πανηγυρίζει την άνοδο της στη Β' ΕΠΣΑ καθώς μετά τον Ιπποκράτη κέρδισε και το δεύτερο μπαράζ με αντίπαλο την Αρμενική.

Το μπαράζ έγινε στο Ρουφ και η ομάδα του Γιάννη Σκαρπέλη (γιος του παλαίμαχου άσου του Ατρόμητου Αλέκου Σκαρπέλη) επικράτησε δίκαια με γκολ που σημείωσαν οι Ξούρας στο 45’ και Καραπαπάς στο 82’

Διαιτητές ήταν οι Κατοίκος, Σαυρόγλου και Τζίκας

ΑΕ Περιστερίου : Νικολόπουλος, Καβαγιάς , Νάτσιος  (89 Πατήρης ,) Παπαζωγονόπουλος, Καραπαπάς , Λαγγουράνης, Καππάτος, Βεργίνης ,Γαζεπίδης  (75 Χαλκιάς ), Ξούρας  ( 60 Κώνστας ), Μαρουλής  ( 93’ Νταλαγεώργιος).

Ετικέτες

Στα χέρια του «ολλανδοαναθρεμμένου» προπονητικά Γιάννη Αναστασίου που στην εν Ελλάδι θητεία του αναδείχθηκε δύο φορές «προπονητής της χρονιάς» εμπιστεύτηκε ο Ατρόμητος το χτίσιμο» της ομάδας με φόντο το 2020.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας ένα κύπελλο Ελλάδας ενώ στις δυο χρονιές του στην ελληνική ομάδα αναδείχθηκε και στις δυο «Προπονητής της Χρονιάς». Ο κ. Αναστασίου έχει θητεύσει ακόμα στην Ολλανδική Ρόντα, στην Βέλγικη Κόρτραϊκ και τέλος στην Κυπριακή Ομόνοια όπου ήταν και η τελευταία ομάδα που προπόνησε πριν τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τεχνικός διακρίνεται για την ευρωπαϊκή του εμπειρία ενώ στις ομάδες που δούλεψε εξέλιξε πολλούς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές που στην πορεία ανελίχθηκαν στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο κ. Αναστασίου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του Τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω μια τόσο οργανωμένη και σωστά δομημένη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Μια ομάδα που πανηγύρισε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια με σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία και συνεχή ανάπτυξη.

Το σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας δεν είναι μόνο η σοβαρότητα της Διοίκησης και η οργάνωση του συλλόγου αλλά κυρίως η δυναμική παρουσία του κόσμου που δίνει μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές και στους υπόλοιπους ανθρώπους του Ατρομήτου. Θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας και τη φετινή χρονιά ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθεί το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον κ. Αναστασίου.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας και των συνεργατών του θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό.

Ετικέτες

Έξι περιστεριώτικες ομάδες θα στείλουν παίκτες από τις Ακαδημίες τους στις Μικτές Ομάδες Κ16 και Κ14 της ΕΠΣΑ.

                                                     Κ-16

Την ΤΡΙΤΗ 28/05/2019 και ώρα 15:30, καλούνται για προπόνηση στο γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,

ΣΕΡΙΦΗΣ  (ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ), ΚΑΤΣΙΚΗΣ (Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ),

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ, ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), ΜΠΕΝΕΤΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), 

ΖΟΥΓΡΑΣ (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ),

                                             Κ-14  – 2006

Την ΤΡΙΤΗ 28/05/2019, καλούνται για προπόνηση στο γήπεδο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,

ΤΣΕΛΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), ΡΑΛΛΗΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ (ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), ΤΑΤΙΟΓΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

Ετικέτες

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στην Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο (77-71) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βρίσκει τα αίτια της ήττας στο πρώτο ημίχρονο. 

Ετικέτες
Συγχαρητήρια τους παίκτες του αλλά και στην Κηπούπολη για την άνοδο έδωσε ο  προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζαρου,  ο οποίος είπε τα εξής για το ισόπαλο αποτέλεσμα του μπαράζ με τη Κηπούπολη:
«Γνωρίζαμε ότι θα γινόταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Εμεις έπρεπε να διαχειριστούμε το μειονέκτημα της ισοπαλίας μέσα στο ματς, κάτι που έκανε το έργο μας εξαρχής δύσκολο.
Από πλευρά τακτικής, είχα σχεδιάσει να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο μας στο πρώτο ημίχρονο, πιεζοντας πολύ στο χώρο του κέντρου σε ολες τις πρώτες και δευτερες μπάλες, ώστε να πάρουμε στην κατοχή μας τη μπάλα και να πετύχουμε ένα τέρμα.  Ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε δεδομένα του ματς, δημιουργώντας την ανάγκη στον αντίπαλο να ανοιχτεί και να δημιουργηθούν χώροι. Όμως, ενώ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ που θέλαμε».
Και ο Γιώργος Λαζάρου: « Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έσπασε το ρυθμό του αγώνα, έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα του, και ειδικά μετά το 65', δεν μας άφησε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε λύσεις.
Οι αλλαγές του συστηματος μας σε καθαρό 4-3-3, αλλα και σε 3-5-2 απο το 75' και μετά για να γεμισουμε την περιοχή με τους Ραυτοπουλο και Λαζάρ, δεν μας έδωσαν την υπέροχη που θέλαμε, ισως και λόγω της κουρασης που είχε επέλθει.Ετσι λογικά το ματς έληξε ισόπαλο.
  Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του αγώνα,  αλλα και για να φτάσουμε στο μπαράζ μέσα από απίστευτες δυσκολίες.
 Επισης, θέλω να δώσω συγχαρητηρια τόσο στο σύλλογο της Κηπουπολης, οσο και στον συνάδελφο προπονητή Δημήτρη Φιλίππου, για την άνοδο στην Α κατηγορία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος επέδειξαν μεγάλη σταθερότητα και ποιότητα ως ομάδα».
 
 
 
 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας