Τελευταία ενημέρωση 11:40, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για την 9η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας ΕΣΚΑ, οι Άνδρες της ΑΕΚ ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Μελά Αγίου Ελευθερίου με 67-63.

Αποτελέσματα

      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 82 - 43  
      ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 59 - 66  
      Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ Σ.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ 70 - 61  
      Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 67 - 76  
      ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔ/ΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 84 - 52  
      6ο ΕΝ.ΛΥΚ.ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡ. ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 67 - 63  
      ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 57 - 66
Ετικέτες

Κρίσιμη μάχη δίνει το Περιστέρι winmasters στην προσπάθειά του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, καθώς αύριο (3/12, 19:00) υποδέχεται στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την πανίσχυρη τσεχική ERA Νίμπουρκ.

Η Νίμπουρκ, που μαζί με το Περιστέρι διεκδικεί μία από τις τέσσερις προνομιούχους θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του BCL, έχει στις τάξεις της έξι παίκτες που που συμμετείχαν στο Μουντομπάσκετ του καλοκαιριού με την πανίσχυρη Εθνική Τσεχίας.

Τι λένε όμως τα στατιστικά και τα «περίεργα» από τη μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων στο Basketball Champions League;

  • Η άμυνα είναι η δύναμη του Περιστερίου και αυτό αποτυπώνεται και στα στατιτικά του BCL, αφού οι «κυανοκίτρινοι» είναι η μόνη ομάδα της φετινής σεζόν στη διοργάνωση που έχει δεχθεί λιγότερα από 100 δίποντα (92).
  • Τέσσερες νίκες και τέσσερις ήττες έχω στο ιστορικό της η Νίμπουρκ με αντιπάλους ελληνικές ομάδες. Έχει χάσει όμως τα τρία τελευταία ματς με αντιπάλους από τη χώρα μας.
  • Κίνδυνος - θάνατος για τις ελληνικές ομάδες ο Βόιτεκ Χρούμπαν, καθώς στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Νίμπουρκ με αντιπάλους από την Ελλάδα έχει πετύχει πάνω από δέκα πόντους. Και είναι και σε φόρμα, αφού στο τελευταίο ματς στο BCL, με αντίπαλο τη Μόρναρ Μπαρ, πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 28 πόντους.
  • Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες έχει πάρει πάνω από 10 ριμπάουντ σε περισσότερα από ένα παιχνίδια, ερχόμενος από τον πάγκο. Μόνον ο Μόουζες και και ο Φαγιέ της Άντβερπ το έχουν καταφέρει.
  • Το Περιστέρι ξεκίνησε με δύο νίκες στο BCL, αλλά στα επόμενα τέσσερα ματς έχει μόνο μία νίκη. Και εμφανίζεται να είναι ομάδα δευτέρου ημιχρόνου, αφού στα έξι μέχρι στιγμής παιχνίδια του στη διοργάνωση προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μόνο μία φορά, με αντίπαλο τη VEF Ρίγα (τελικό 91-83).
  •  
Ετικέτες

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, οργανωτική και εξαιρετική αγωνιστική επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι αγώνες στίβου  με την ονομασία "Θερσίππεια 2019" στο Δημοτικό Στάδιο της Χωράφας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες και οι σπουδαίες για την εποχή επιδόσεις επιβράβευσαν τους γονείς, τους φίλους, τους προπονητές καθώς και τους φιλάθλους οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του σταδίου και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Στην εκδήλωση εκτός από τους αθλητές του Θέρσιππου, είχε προσκληθεί και έλαβε μέρος αντιπροσωπευτική ομάδα αθλητών από το σωματείο Ίκαρος Ν.Ι.

Σε ανακοίνωση του ο Θέρσιππος αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση, μα ιδιαίτερα τους γονείς, τους πρωταγωνιστές των αγώνων που δεν είναι άλλοι από τους καταπληκτικούς αθλητές μας, το Δ.Σ του σωματείου Ίκαρος Ν.Ι οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία του και φυσικά τους υπέροχους εθελοντές μας, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίσημους Υποστηρικτές της ομάδας μας οι οποίοι με τις ευγενικές Χορηγίες τους, συνεχίζουν να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου.

Με τη λήξη των αγώνων, γονείς, αθλητές και προπονητές ανανέωσαν το "ραντεβού" τους για την προπονητική κατασκήνωση της Ομάδας μας η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2019».

Ετικέτες

Η γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Καρδίτσα κόντρα στις Ελπίδες και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βαθμολογία(6η αγωνιστική)
1.ΠΑΟΚ(34-0)18
2.Ατρόμητος Αθηνών(7-2)14
3.Άρης Θ.(15-8)13
4.ΑΟ Τρίκαλα 2011(7-5)10
5.Μεσολόγγι 2008(10-8)10
6.Αβαντίδες Χαλκίδας(11-14)8
7.Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου(6-12)6
8.ΟΦΗ(7-17)6
9.Ελπίδες Καρδίτσας(4-9)5
10.ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας(8-14)4
11.ΑΕΛ 1964(3-14)3
12.ΠΑΣ Γιάννενα(6-15)3


Επόμενη αγωνιστική(7η)8/12/19
Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΣ Γιάννενα
ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας
ΑΕΛ 1964-ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας
ΟΦΗ-Αβαντίδες Χαλκίδας
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου-Μεσολόγγι 2008
ΑΟ Τρίκαλα 2011-Άρης Θ.

Ετικέτες

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα, ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, σ’ αυτούς αξίζουν όλα! Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και χαρακτήρων» ήταν το πρώτο σχόλιο του νέου head coach της ομάδας που συνέχισε: «Αγωνιστικά θα πω ότι ελέγξαμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα μας και κυριαρχήσαμε στην ρακέτα με τον Μορέιρα. Ανοίξαμε το γήπεδο και με τις 28 ασίστ που δώσαμε μεγαλώσαμε την διαφορά. Η άμυνα μας θα συνεχίσει να αποτελεί την βάση στο παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά το επόμενο παιχνίδι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας