Τελευταία ενημέρωση 04:07, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Aυτή την φορά η προσπάθεια έγινε. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν πάλι το ίδιο όπως και την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη αλλά η θέληση ήταν διαφορετική. Ακόμη και με δέκα παίκτες είχε την ευκαιρία να φύγει από το γήπεδο τουλάχιστον με την ισοπαλία. Ο Ατρόμητος ήταν λοιπόν εμφανώς βελτιωμένος από πλευράς διάθεσης και τρεξιμάτων, όμως του έλειψε η τελική ενέργεια και το γκολ για τέταρτο συνεχόμενη ματς. Η ΑΕΚ χωρίς να είναι εντυπωσιακά καλύτερα επικράτησε 1-0 με κεφαλιά του Κρίστισιτς στο 65.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και από τα πολλά στημένα που κέρδισε, ήρθε η πρώτη φάση μόλις στο 6ο λεπτό με τον Αραούχο να πιάνει την κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Λόπες, αλλά ο Κιβρακίδης έδιωξε την μπάλα στην γραμμή. Ο Λιβάια έβγαλε στο 13’ τον Λόπες σε θέση για καλή σέντρα, ο Πορτογάλος σημάδεψε το δεύτερο δοκάρι τον Αραούχο που σημάδεψε όμως άσχημα, αφού δεν έκανε το άλμα στο σωστό τάιμινγκ.

Η ΑΕΚ με την πίεση που ασκούσε ψηλά, υποχρέωσε τον Ατρόμητο σε πολλά λάθη και παραχωρήσεις κατοχής, με την κατοχή να έχει φτάσει στο 38-62% μέχρι το 25ο λεπτό. Στο 20’ η Ένωση είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με την σέντρα του Λιβάια, την κεφαλιά του Σιμάνσκι που αλλοιώθηκε πάνω στον Στρούγγη, για να χτυπήσει η μπάλα ελάχιστα στο δοκάρι και να φύγει κόρνερ. Στο 22’ σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος, ο Μπακάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έδιωξε την μπάλα κόρνερ, πολύ κοντά από την εστία.

Στο 30’ έγινε η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Κρίστιτσιτς έδωσε στον Λιβάια, αυτός πέρασε στον Αραούχο που άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια, για να φτάσει στον Σιμάνσκι, με τον Πολωνό να πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μέγιερι. Το ματς που ήδη είχε αρκετά σκληρές μονομαχίες, ξέφυγε στο τελευταίο τέταρτο, αφού τα μαρκαρίσματα πλέον γινόντουσαν με μεγάλη συχνότητα και σφοδρότητα. Στο 35’ ο Κιβρακίδης σήκωσε τον Αραούχο στον αέρα, αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε, όπως έπρεπε, την δεύτερη κίτρινη, στον δεξιό μπακ του Ατρόμητου. Την ίδια στιγμή κιτρίνιζε με μεγάλη ευκολία τους Ενωσίτες, με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς να βλέπουν την 7η κάρτα τους για φέτος. Τα ματς με ΠΑΟ και Άρη θα χάσει ο Σιμόες, μόνο με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, θα λείψει ο Κρίστιτσιτς που στο φινάλε αποβλήθηκε.

Το ματς έγινε πολύ κακό προς το φινάλε του πρώτου μέρους, δίχως να υπάρχει ρυθμός με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να πάνε ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τον Μάσιμο Καρέρα, να σπεύδει με την λήξη να συγκρατήσει τους παίκτες του, ώστε να εμπλακούν σε κοκορομαχίες με τους αντιπάλους.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες να έχουν κατεβάσει τους τόνους και με τον Καρέρα, να προχωρά στην αντικατάσταση του Αραούχο από τον Βέρντε, κρατώντας πάντως το σχήμα σε 3-5-2. Αμέσως μετά την αλλαγή ο Ατρόμητος έκανε την καλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι με τον Γιακουμάκη να χάνει την ευκαιρία με κεφαλιά, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Ανδρούτσου από αριστερά. Στο 63’ η ΑΕΚ που άρχισε να στρώνει καλύτερα το παιχνίδι της, είχε σημαντική στιγμή με την μπαλιά του Σβάρνα στην πλάτη της άμυνας για τον Βέρντε που αστόχησε από κοντά. Στο 64’ ο Ιταλός πάτησε όμορφα για τον Σιμάνσκι που έβγαλε υποδειγματική σέντρα από δεξιά, ο Κρίστιτσιτς πάτησε περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-1, αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μέγιερι. Με αυτόν τον τρόπο ο Σέρβος έγινε ο 15ος διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ για φέτος.

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε και με τον Μπακάκη απείλησε εκ νέου στο 69’ αναγκάζοντας τον Μέγιερι σε δύσκολη επέμβαση. Ο Σάββας Παντελίδης θα προχωρήσει σε διπλή αλλαγή με τους Βέλλιο και Ούμπιντες να περνούν στο ματς αντί των Ανδρούτσου και Μπουσούλαζιτς στο 71ο λεπτό. Στο 75΄ ο Παντελίδης πέρασε στο ματς και τον Ντε Πο αντί του Νταβιώτη. Το ματς διεκόπη για ένα τετράλεπτο, λόγω τραυματισμού του Γιακουμάκη, ενώ στο 83’ ο Στρούγγης σε φάση που υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ, αστόχησε από κοντά με δεξί σουτ. Στο 90+3’ ο Αλμπάνης θα σουτάρει μετά τις κόντρες σε σουτ του Λόπες, αλλά ο Μέγιερι θα αποκρούσει. Στο 90+6' ο Κρίστιτσιτς θα αποβληθεί εσκεμμένα με 2η κίτρινη, για να λείψει μόνον με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.


Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς (71’ Ούμπιντες), Ανδρούτσος (71’ Βέλλιος), Νταβιώτης (75’ λ.τρ Ντε Πο), Ενσικουλού, Γιακουμάκης

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μπακάκης, Αραούχο (52’ Βέρντε), Λιβάγια (90+1’ Λιβάια)

Ετικέτες

Μπράβο στον Ιερόθεο!. Δεν είχε τίποτα να χάσει παίζοντας μέσα στην Σαντορίνη κόντρα στην πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου που έτρεχε νικηφόρο σερί έξι αγωνιστικών, παρά μόνο να κερδίσει και τελικά κέρδισε πολλά!. Απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 και  έφυγε με καμάρι από το Καμάρι συνεχίζοντας  την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Σιμιτσή στο 23' από πάσα του Μπουσάι και ισοφάρισε η μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου, ο Ηλιάδης με σουτ στο 83' αφήνοντας «ξερούς» τους γηπεδούχους.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Αθανασόπουλος, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας (13' λ.τρ. Σπανός) Αρκούδας, Μαλάι., Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (63' Δωματάς), Καραλής (63' Βεζυρτζόγλου), Ντινιωτάκης (46' Φύτρος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκου (52' Κομνηνός), Βιδάλης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μπατής , Ηλιάδης (92' Χατζηστάμου), Ντάφλας, Κράσι (89' Μουκίδης), Τσαρκάνι, Αποστόλου.

Ετικέτες

Με τον νεοαποκτηθέντα Νιλ Ντε Πο στην αποστολή θα υποδεχθεί αύριο ο Ατρόμητος την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Περιστερίου.

Ετικέτες

Η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο φινάλε του  πρώτου γύρου,  μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. (6-14) κι έμεινε μόνος και αήττητος στη βαθμολογία.

Το γκολ του Παπανικολάου έδωσε το προβάδισμα στον Γ.Σ.Π. (0-1) που μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, όχι μόνο δεν κοίταξε πίσω του αλλά ανέβαζε διαρκώς την διαφορά των τερμάτων. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, η όμορφη λόμπα του Κλήμου έκανε το 1-3 πριν οι Τζώρτζης, Παπανικολάου, Γερακούδης, Κουκουμάκης και Φαναριώτογλου τρέξουν ένα σερί 0-5 στην δεύτερη περίοδο, ρίχνοντας πρόωρα, τους τίτλους τέλος καθότι το σκορ στο 2-8.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-5, 3-2, 1-4
Α.Ε.Κ. (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης, Χατζηδάκης, Σάντα 1, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος 1, Αγγελίδης 1, Στελλάτος, Τίγκας, Δερμιτζάκης Χ. 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς Αρ.
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Λαδάς Π., Λαδάς Σ., Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 2, Κουμής, Ατιέ, Τσιφτσής

Ετικέτες

Ολοένα και καλύτερος γίνεται ο ΑΟ Περιστερίου που έκανε σήμερα περίπατο κόντρα στα Πετράλωνα  (5-0) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νένδος στο 40' άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη ήταν καταιγιστική. Με τον Θεοδώρου στο 54' διπλασίασε τα τέρματα και με κεφαλιά του Βελέντζα έγινε το 3-0 στο 61'. Ακολούθησε ένα ωραίο γκολ από τον Τζεβελέκο στο 66' με σουτ έξω από την περιοχή για να κλείσει το σκορ ο Λέτσι στο 78' έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Δοκάρι είχε ο Θεοδώρου στο 58'.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι Μπούζας (60' Λέτσι), Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (65' Τζεβελέκος), Θεοδώρου (69' Καραμπάς), Ρίζος, Νένδος (45' Καραχάλιος).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Βλαβιανός, Μιχαηλίδης, Κυριάκης (60' Κτενάς), Κουντούρης, Τραγανός, Βελλής, Γκελασβίλι (70' Τσαγκάνος), Τσιακίρης (55' Μουρίκης), Δρόσος (64' Καρυοφύλλης), Γιακουμάκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας