Τελευταία ενημέρωση 21:43, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Ατρόμητος Κ19 δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το κυριαρχικό του πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο Ατσαλένιου κόντρα στον ΟΦΗ και επιστρέφει από το Ηράκλειο με το μίνιμουμ που αντί της νίκης είναι ο  βαθμός της ισοπαλίας στις αποσκευές του (1-1).

Ετικέτες

Ηφαίστειο που σιγόβραζε και τελικά ξέσπασε ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, παρά το γεγονός ότι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους τις τελευταίες εβδομάδες βλέποντας τις τραγικές εμφανίσεις των παικτών της ομάδας του, μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Άρη δεν άντεξε και φρόντισε να εκφράσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την οργή του προς το αγωνιστικό τμήμα. 

Μετά το τέλος του ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του κι εκεί μίλησε με πάρα πολύ σκληρή γλώσσα όχι μόνο για την αγωνιστική απόδοση, αλλά και για τη συμπεριφορά που έχουν εντός γηπέδου, με παίκτες και προπονητή να δείχνουν ανήμποροι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών εκφράστηκε με τα πλέον σκληρά λόγια εναντίον τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους εν όψει του «τελικού» με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, εκεί που ουσιαστικά μπορεί να κριθεί όλη η σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι ούτε στο «Γεντί Κουλέ», τότε η Τρίτη (αν όχι ακόμα και το βράδυ της Δευτέρας) θα είναι μέρα σοβαρών εξελίξεων στο Περιστέρι, κάτι που αποτελεί και κοινό μυστικό μετά το ματς κόντρα στον Άρη.

Πηγή sportfm.gr

 
Ετικέτες

Επιστροφή στη δράση για την Κ15 του Ατρόμητου μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας καθώς υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Το ματς θα γίνει στη Χωράφα και θα ξεκινήσει στις 10.30.

Ετικέτες

Ο κόσμος αυτός, που ακολούθησε την ομάδα στην Πάτρα και τη στήριξε με τη φωνή του στο γήπεδο, που έκανε το 'Τόφαλος' να θυμίζει 'Ανδρέας Παπανδρέου', αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Περιστερίου», αναφέρει ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι την επομένη του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Προμηθέα, και συνεχίζει:

«Ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα του ημιτελικού, αυτό που χαλυβδώνει τη θέληση όλων στην ΚΑΕ και στην ομάδα είναι το μήνυμα που πέρασαν οι Φενταγίν και πολλοί άλλοι Περιστεριώτες, οι οποίοι σε μια δύσκολη ημέρα και ώρα έκαναν την Πάτρα Περιστέρι: Ότι προσπαθούμε, κοπιάζουμε, ιδρώνουμε για το Περιστέρι, στα δύσκολα. Γιατί ο Σύλλογος αυτός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα».

Και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι καταλήγει:

«Η συγκινητική παρουσία του κόσμου μας στην Πάτρα ενισχύει την απόφαση όλων μας στην ΚΑΕ -παικτών, προπονητών, προσωπικού, στελεχών, διοίκησης- να εντείνουμε την προσπάθεια και να δώσουμε τα πάντα, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να αξιοποιήσει στο μέγιστο ο Σύλλογος την τεράστια δυναμική του».

Ετικέτες

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ρόλαντ Ουγκράι μετά την αποδέσμευσή του από τον Ατρόμητο, καθώς ανακοινώθηκε από την Χόνβεντ. 

Επαναπατρισμός για τον Ρόλαντ Ουγκράι. Ο Ούγγρος πρώην εξτρέμ του Ατρόμητου, ανακοινώθηκε από την Χόνβεντ κι έτσι επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 1,5 χρόνο απουσίας!

Ο Ουγκράι, έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο από τους Περιστεριώτες με τους οποίους αγωνίστηκε συνολικά σε 24 παιχνίδια σημειώνοντας 5 τέρματα και δίνοντας 1 ασίστ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας