Τελευταία ενημέρωση 21:30, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για μια ακόμη σεζόν (2020-21) ο Θόδωρος Τρανός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ήφαιστου. «Το ήθος και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυο επίτευξης των στόχων του Ήφαιστου για τη νέα αγωνιστική περίοδο» αναφέρει η διοίκηση. Εξάλλου, μετά από  την απόφαση της ΕΠΣΑ  για διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ήφαιστος κατέλαβε την 5η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας φλερτάροντας μάλιστα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν και με τις πρώτες θέσεις. «Θα θέλαμε να συγχαρούμε  τους ποδοσφαιριστές ,τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τον φροντιστή, την διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας για στην στήριξη τους» καταλήγει η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ετικέτες

Ο βοηθός προπονητής του ΑΟ Περιστερίου Χρήστος Παλλίδης  μίλησε στο «Αθλητικό Περιστέρι» για τη φετινή πετυχημένη  πορεία στο πρωτάθλημα (5η θέση) αλλά και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ καθώς η ομάδα έφθασε μέχρι τα ημιτελικό βγαίνοντας εκτός από τον Φωστήρα.  Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Στο πλαίσιο του προγραμματισμού στην έναρξη της  χρονιάς, είχαμε θέσεις τους εξής στόχους: Το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας να μπορεί παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας  στους αγώνες. Να είναι όλοι διαθέσιμοι, χωρίς τραυματισμούς. Αν προκύψει κάποιος τραυματισμός να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποκατάστασης. Να μην κάνει η ομάδα αγωνιστική «κοιλιά». Θεωρώ λοιπόν ότι μέχρι σήμερα έχουμε επιτύχει όλους τους ανωτέρω στόχους ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ή απαισιόδοξη πρόβλεψη. Η χρονιά ήδη είναι επιτυχημένη γεγονός που δημιουργεί την διάθεση για επανασχεδιασμό των στόχων.  Για την Κ18 της οποίας είναι προπονητής τόνισε: «Τα παιδιά κρατούν το μέλλον στα χέρια τους. Για το λόγο αυτό εμείς οι «μεγάλοι» έχουμε την τεράστια ευθύνη να τα καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνουν το μέλλον καλύτερο από το παρόν. Στην Κ18 και σε κάθε αγωνιστικό αναπτυξιακό τμήμα προσπαθώ να διδάξω ένα πολύ απαιτητικό στυλ παιχνιδιού μέσα από το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό ρυθμό». Τέλος για τα μελλοντικά του σχέδια σημείωσε:« Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και θα αναφερθώ στον βασικό εκπρόσωπο αυτής τον Νίκο Αναστασόπουλο. Φυσικά, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον προπονητή  κ. Παπαδάκη και να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία.. Βεβαίως, θα χαρώ να συμμετάσχω και στον προγραμματισμό της νέας χρονιά που έρχεται».

Ετικέτες

Τη συνεργασία του με τον περιστεριώτη προπονητή Βασίλη Βόγλη ανανέωσε ο Ιπποκράτης επιβραβεύοντας την συμβολή του στην άνοδο της Ομάδας στη Β' κατηγορία.

 

Ετικέτες

Την άνοδο στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Ιπποκράτης σε μια πολύ όμορφη γιορτή που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων στο Μπουρνάζι.

Ετικέτες

Τη πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Άμιλλα.

Πρόκειται για τον Κώστα Γεροντάκη. Ο 34χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από την Αθηναΐδα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20.

Ο Γεροντάκης έχει επίσης αγωνιστεί σε Κολωνό, ΑΟ Ιλίου, Ολυμπιακό Λιοσίων και ΠΑΣ Γαλάτσι, μετρώντας συνολικά 165 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας