Τελευταία ενημέρωση 00:28, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους  Λαγγουρανη,Γαζεπιδη, Σοιλέ, Χαλικιά, Καραπαπά.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Ο Λαγγουρανης Άρης (δεξιός αμυντικός) θα είναι για 3η χρονιά στην ομάδα μας την χρόνια που πέρασε είχε 1071' λεπτά συμμετοχής με 13 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 842' λεπτά συμμετοχής και 14 συμμετοχές. Ο Γαζεπιδης Νίκος (κεντρικός μέσος) θα είναι για 6η χρονιά στην ομάδα μας και θα είναι σαν μεταγραφή φέτος γιατί την προηγούμενη χρονιά υπηρετούσε την πατρίδα. Την χρόνια που πέρασε είχε 855' λεπτά συμμετοχής με 12 συμμετοχές με 5 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 1782 'λεπτά συμμετοχής με 22 συμμετοχές και 12 γκολ. Ο Χαλικιας Διονύσης (μεσοεπιθετικός) θα είναι για 3η χρονιά στην ομάδα μας και λογίζεται και αυτός ως μεταγραφή για φέτος γιατί και αυτός ήταν φαντάρος, την χρονιά που πέρασε είχε 516' λεπτά συμμετοχής με 8 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 1890' λεπτά συμμετοχής με 24 συμμετοχές και 16 γκολ. Ο Καραπαπας Χρήστος (Κεντρικός αμυντικός) θα είναι για 3η χρονιά στην ομάδα μας την χρονιά που πέρασε είχε 1583' λεπτά συμμετοχής και 18 συμμετοχές ενώ το 2018-19 είχε 2160' λεπτά συμμετοχής και 24 συμμετοχές με 3 γκολ. Ο Σοιλές Μιχάλης (Κεντρικός αμυντικός) θα είναι για 7η χρόνια στην ομάδα μας και την χρονιά που πέρασε είχε 930' λεπτά συμμετοχής με 12 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 1735' λεπτά συμμετοχής με 20συμμετοχές και 1 γκολ. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες. Επίσης ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας με τους Ηλιαδακης Γιάννη, Κοσκινά Γιάννη, Διαμαντή Δημήτρη και Καραγιάννη Δημήτρη (δανεικός) τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια».

Ετικέτες

Το επιτελείο των τριών τμημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15) που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος και είναι ως εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Γιώργος Κορακάκης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ19: Γιώργος Κορακάκης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Κ19: Κώνσταντίνος Διάλλας

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Κ19: Σίμος Συμεωνίδης

--------------------------------------------------

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ17: Κωνσταντίνος Παρθενίου

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Κ17: Χριστόδουλος Χάλαρης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Κ17: Στέλιος Λαδόπουλος

--------------------------------------------------

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ15: Πέτρος Κοντοβράκης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Κ15: Σωτήρης Ρίζος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Κ15: Κωνσταντίνος Αγρέβης

---------------------------------------------------

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ/ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (Κ19, 17, 15): Ελευθέριος Κοσμαδάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ: Απόστολος Αποστόλου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ: Ευάγγελος Μπεκρής

----------------------------------------------------

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Νικόλαος Πισκοπάκης

ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Ανδρέας Πισκοπάκης

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Δημήτρης Βασιλείου

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Κ19: Βασίλης Βερύκιος,

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ (Κ17, Κ15): Φώτης Σωτηρίου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Βασίλης Κεχαγιάς

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: Κωνσταντίνος Λούκισσας

Ετικέτες

Μία μία σημαντική προσθήκη άρχισε ο ΓΣ Περιστερίου τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, εν όψει της συμμετοχής της στην Α1 την ερχομένη σεζόν.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΓΣΠ Ανδρέας Πολέμης και ο Διονύσης Καρούντζος υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας του διεθνούς πολίστα με το Σύλλογο.

Ο Καρούντζος ήταν πάντοτε από τους κορυφαίους σκόρερ στις ομάδες που έχει αγωνισθεί, προσθέτει ποιότητα στο σύνολο του Κώστα Λούδη, αλλά και εμπειρία, αφού ο 35χρονος πολίστας έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδος και έχει αγωνισθεί σε Ιωνικό Νικαίας, Εθνικό Πειραιώς, Παναθηναϊκό, ΝΟ Βουλιαγμένης, Απόλλωνα Αθηνών και στην εθνική Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή 160 κολυμβητών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες που διοργάνωσε ο ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, ο ΓΣΠ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμο Περιστερίου και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Αλέξανδρο Πλέστη.

Η συνδρομή τους ήταν σημαντική στην προσπάθεια για την ομαλότερη ένταξη των κολυμβητών στη “νέα κανονικότητα” και την καλύτερη προετοιμασία τους για τη συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ετικέτες

Δήλωση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά το σημερινό  Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ.

«Είμαστε αντιμέτωποι με μια πρόκληση ιστορικών διαστάσεων. Η κρίση της πανδημίας και οι οικονομικές της συνέπειες αποτελούν δοκιμασία υπαρξιακών διαστάσεων για την ΕΕ.

Σήμερα, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, ενόψει της Συνόδου Κορυφής, μετέφερα το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι η απάντησή μας πρέπει να είναι ισχυρή, άμεση και ευέλικτη.

Αυτό περιμένουν οι πολίτες από εμάς. Εάν δεν ανταποκριθούμε εγκαίρως στις προσδοκίες τους, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θα μας συγχωρήσουν.

Επισήμανα, ακόμη, ότι ο νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως ένα ενιαίο πακέτο.

Οι πιεστικές συνθήκες απαιτούν να υιοθετηθεί ένα γενναίο, φιλόδοξο και αναπτυξιακό ΠΔΠ.

Όσον αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης θεωρούμε ότι τα 750 δις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση όπως και η αναλογία μεταξύ επιχορηγήσεων και δανείων. Είναι σημαντικό ο μηχανισμός του Ταμείου να είναι ευέλικτος, έτσι ώστε τα κονδύλια να εκταμιεύονται άμεσα, εύκολα και στοχευμένα για τη γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας.

Απαιτείται ένα εποικοδομητικό και ανοιχτόμυαλο πνεύμα, αλλά και ένα πνεύμα συμβιβασμού από όλες τις πλευρές, προκειμένου να υπάρξει τελική συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Γερμανική Προεδρία. Θα συνεργαστούμε στενά για να κάνουμε την Ένωσή μας ισχυρότερη. Εάν θέλουμε να αναβαθμιστεί ο ρόλος της ΕΕ στην παγκόσμια σκηνή, τότε οι αποφάσεις μας πρέπει να αντικατοπτρίζουν την κοινή μας βούληση».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας