Τελευταία ενημέρωση 02:42, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΑΟ Περιστερίου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Ετικέτες

Όπως τα exit poll των πολιτικών εξελίξεων που ποτέ δεν «λένε τα λαήθεια», με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν «λένε την αλήθεια» και τα exit poll που διοργανώνονται από κορυφαίες ιστοσελίδες για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τρανή απόδειξη η ψηφοφορία που διοργάνωσε το απόλυτα έγκυρο Sport24 για την ανάδειξη του καλύτερου προπονητή του πρώτου γύρου της Super League. Oι αναγνώστες του ορμώμενοι από το οπαδικό τους συμφέρον ανέδειξαν κορυφαίο προπονητή άκουσον άκουσον τον Τάκη Λεμονή ο οποίος είναι υποψήφιος για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Ο Νταμίρ Κάναντι, ο πραγματικά καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε δεύτερος!.

Όπως αναφέρει το Sport24: « Στο poll, το οποίο συγκέντρωσε 9.300 ψήφους, πρώτος στις προτιμήσεις σας ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος σε δέκα παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους" μέτρησε 8 νίκες και 2 ήττες, καταλαμβάνοντας ποσοστό 32%. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός με την εξαιρετική πορεία των Περιστεριωτών "μάζεψε" το 30% των ψήφων σας. Σε 15 παιχνίδια κατέγραψε 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Τρίτος ο Μανόλο Χιμένεθ με ποσοστό 23%. Ο τεχνικός της ΑΕΚ σε 15 αγώνες καθοδήγησε την ομάδα του σε 9 νίκες, ενώ είχε και 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην 4η θέση "συγκατοικούν" οι Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ) και Ηλίας Φυντάνης (ΑΕΛ). Ο προπονητής του Δικεφάλου μέτρησε 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ αυτός της ΑΕΛ σε 10 παιχνίδια είχε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στην 6η θέση συναντάμε τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη (2%), ο οποίος παρέλαβε την ομάδα της Αρκαδίας στις τελευταίες θέσεις και την έφερε στην 6η θέση με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (22 βαθμούς έχει και ο Πανιώνιος που τον προσπερνά στην ισοβαθμία). Ο Παντελίδης σε 12 ματς μέτρησε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου του Πανιωνίου (1%) ολοκλήρωσε τον α' γύρο με απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 15 παιχνίδια».

Ετικέτες

Την πρώτη θέση στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΕΠΣΑ πήρε ο Ατρόμητος 2  στην κατηγορία Τζούνιορ.

Ετικέτες

Νέο προϊόν στο club!

Με μια νέα μαύρη ζακέτα με κουκούλα εξοπλίστηκε το κλαμπ των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin.

Ετικέτες

Υποψήφιος για παράγοντας της χρονιάς είναι ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας