Τελευταία ενημέρωση 11:03, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τη διακοπή του πρωταθλήματος εκμεταλλεύεται ο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος θα δει την κατάσταση και άλλων παικτών που έχο6υν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια, στο αυριανό φιλικό ματς με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό. Το ματς θα γινει στο γήπεδο της Σταμάτας και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ορθοπεδικό Ιατρό, Μανόλη Μυριοκεφαλιτάκη, και τον Φυσικοθεραπευτή, Βαλάντη Ρίζο, οι οποίοι αποτελούν τα νέα μέλη του ιατρικού τιμ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:«Με αυτές τις σπουδαίες προσθήκες η ομάδα μας αποδεικνύει την πρόθεση της για ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μυριοκεφαλιτάκης Μανόλης γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1975. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Περιστερίου (ΚΓ).

Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2000 με το βαθμό «λίαν καλώς».Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» με ιδιαίτερη έμφαση στην τραυματιολογία, στις αρθροπλαστικές μεγάλων αρθρώσεων και στην αρθροσκοπική χειρουργική.Το 2006 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο « Διοίκηση Μονάδων Υγείας»  της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με τίτλο διατριβής την επίδραση της οσφυαλγίας στην ποιότητα ζωής των ασθενών.Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής κ Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας κ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.Το 2009-2010 ήταν συνεργάτης ιατρός στην ομάδα μπάσκετ γυναικών Εσπερίδες.Από το Σεπτέμβρη του 2011  μέχρι τον Ιούλιο του 2015 ήταν ιατρός  της ομάδας μπάσκετ ανδρών Ολυμπιακού (κατάκτηση Ευρωπαϊκού και Ελληνικού  Πρωταθλήματος το 2012, κατάκτηση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2013, κατάκτηση Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 2013, κατάκτηση Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2012 και συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2015 ).Παράλληλα… από το Νοέμβριο του 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι.Πλέον, από το καλοκαίρι του 2017 ανήκει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.Ο Βαλάντης Ρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και σπούδασε στο ΤΕΙ Λαμίας όπου και αποφοίτησε το 2003 και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε ομάδες μπάσκετ.

 Πιο συγκεκριμένα, εχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής στην ΚΑΕ Λαύριο, ΚΑΕ Κόροιβος Αμαλιαδας, ΚΑΕ Ηλυσιακός, ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΓΣ Αμαρουσίου, Φάρος Κερατσινίου, ΑΕ Πεντέλης, καθώς επίσης και στις ομάδες Γυναικών Αθηναϊκός, Τερψιθέα.
Είναι επίσης φυσικοθεραπευτής  της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια.
Άμεσος  συνεργάτης του ειναι ο Μηλόπουλος Ιωάννης».

 

Ετικέτες

Τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο διανύει πλέον η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Τι και αν έχει φύγει από την ομάδα που επί 2,5 σχεδόν χρόνια «μεγάλωνε» συνεχώς μαζί της κάνοντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Ετικέτες

Το βραβείο Best goal της 2ης αγωνιστικής κέρδισε όπως ήταν αναμενόμενο ο Αμπιόλα Ντάουντα για τη «φωτοβολίδα» που εκτόξευσε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα το γκολ αυτό αναμένεται να είναι υποψήφιο και για το καλύτερο της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός άσος συγκέντρωσε ποσοστό 35,08% αφήνοντας πίσω του αυτά των Λάμπρου (16,24%) και Γέντρικσεκ (12,61%).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας