Τελευταία ενημέρωση 22:36, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 «Εξάρι» που δεν πρέπει να αργεί, τερματοφύλακα που ίσως αργεί και στόπερ μετά την αποχώρηση του Φυτανίδη θα είναι πλέον οι τρεις μεταγραφές που υπολείπονται να κάνει ο Ατρόμητος για να κλείσει το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ετικέτες

Την παραίτησή του από τη θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας του Ηρακλή υπέβαλε ο Σάββας Φιλιππάκης ο οποίος στο διάστημα της θητείας του επέδειξε σημαντικό έργο στην οργάνωση της ακαδημίας αλλά και στην προβολή των αγωνιστικών τμημάτων της και όχι μόνο....

Η δήλωση της αποχώρησης του δείχνει πίκρα και περιέχει αιχμές: «Δυστυχώς μια μέρα γιορτής έμελλε και να είναι και ημέρα υποβολής της παραίτησης μου από την ακαδημία του Α.Π.Ο Ηρακλή Περιστερίου. 
Γιατί μόνο γιορτή είναι για μένα όπως για όλους τους φίλους του Ηρακλή Περιστερίου πιστεύω η ανακοίνωση ότι ένα παιδί από την ακαδημία μας πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο.
Ένα γεγονός που και εγώ δεν γνώριζα και ενημερώθηκα από σελίδα αθλητικού περιεχομένου. Μάλλον περιττό από τους διοικούντες να το ξέρει και ο έστω και τυπικά ακόμα Υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας που θα έπρεπε να είναι παρών όπως και περιττό να υπάρχει η αντίστοιχη ανακοίνωση και προβολή από την επίσημη σελίδα του Ηρακλή Περιστερίου.


Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το μεγάλο λάθος μου που δεν τους άκουσα και ότι είχαν δίκιο τελικά όταν μου έλεγαν: Μην γράφεις τους σκόρερ των αγώνων θα μας τους πάρει ο Ατρόμητος.....
Παρέδωσα στις 06 Ιουλίου 2017 στον Γενικό Γραμματέα Βαρδαραμάτο Χ. την έγγραφη υποβολή της παραίτησης μου ως Υπεύθυνου της Ακαδημίας του Α.Π.Ο Ηρακλή Περιστερίου. Οι λόγοι πολλοί και συσωρευτικοί με αποκορύφωμα το καταδικαστέο συμβάν στις 28 Ιουνίου.


Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά στους λόγους γιατί μόνο κακό θα κάνω στην ομάδα.
Πιστεύω ότι προσπάθησα πραγματικά ως Υπεύθυνος Ακαδημίας να γίνουν πράξη νέες ιδέες νέα πράγματα τα οποία άκουσα με την δέουσα προσοχή από τους γονείς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και είχε ανάγκη η ακαδημία.


Θέλω να ευχηθώ στον αντικαταστάτη μου να συνεχίσει ότι βρει και νομίζει σωστό από αυτά που έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια όπου και θα του παραδώσω και εγγράφως για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα όπως και ότι άλλο μου ζητηθεί.  Ευχαριστώ τους γονείς τους μικρούς αθλητές τους ποδοσφαιριστές τους φίλους του Ηρακλή και όσους με στήριξαν.
Ευχαριστώ τους παλαίμαχους που μου έμαθαν την ιστορία του Α.Π.Ο Ηρακλή που μεσουρανούσε στο παρελθόν».
 

Ετικέτες

Μια εξαιρετική προσθήκη εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε η Ακαδημία του Ατρόμητου καθώς ενέταξε στο τεχνικό επιτελείο τον Βασίλη Βόγλη.

Ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Θανάση Κασπίρη και συμφώνησε σε όλα για να στελεχώσει το επιτελείο έχοντας όρεξη και μεγάλη διάθεση για να προσφέρει στην ομάδα της καρδιάς του από είναι πάνω από όλα ένας φανατικός φίλαθλος του Ατρόμητου.

Έχει εργαστεί ως Α' προπονητής στις Ανδρικές Ομάδες της Τόλμης, του Γαλαξία και σε επίπεδο Ακαδημιών στην Ανθούπολη.

Σε δηλώσεις του στο peristerisports ο Βασίλης Βόγλης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του σε όσους συνέβαλαν να εργαστεί στην αγαπημένη του ομάδα και πλέον είναι στο χέρι του να μεταφέρει στα παιδιά την φλόγα που έχει ο ίδιος μέσα του για τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου.
Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος, ασκήσεις συντονισμού, κατοχή μπάλας σε μικρό χώρο και αερόβια προπόνηση σε γκρουπ ανάλογα με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσδφαιριστές. Την προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σπανός και το μέλος της διοίκησης Βασίλης Καρακατσάνης.

Ετικέτες

Την περίπτωση του Μίλος Στόιτσεφ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του, φέρεται να εξετάζει ο Άρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας