Τελευταία ενημέρωση 16:47, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Και το τρίτο μεγάλο νησί των Δωδεκανήσων κατέκτησε το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Μετά τη Ρόδο και τον Κελάνθη Παραδεισίου, την Κω και τον Ανταγόρα το νέο μέλος είναι από την όμορφη Κάλυμνο και συγκεκριμένα ο ΑΟ Αργοναύτες που εντάχθηκε κι επίσημα στο δίκτυο σχολών.  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι νέο μέλος του είναι ο Α.Ο. Αργοναύτες Καλύμνου.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο των Αργοναυτών Καλύμνου Γεώργιο Ζερβό.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κ. Ζερβός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων των μελών του Α.Ο. Αργοναυτών Καλύμνου ευχαριστούμε το Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον κ. Τόλη Αποστόλου , για το ενδιαφέρον και την ένταξή μας σε αυτό, προσδοκώντας με την τεχνογνωσία και την οργάνωση που προσφέρει για την ομαλή και ανοδική πορεία του ποδοσφαίρου και την αγάπη προς τον αθλητισμό.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παντελεήμων Ζέρβο , υπεύθυνο Ακαδημιών Α.Ο. Αργοναύτες Καλύμνου, ο οποίος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Ακαδημιών του ΠΑΣ Ανταγόρας ΚΩ, κ. Χαράλαμπο Ναβροζίδη, συνέβαλλε στην πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας».

Ετικέτες

Με γκολ του Σταύρου Ζαγκόβα στο 67΄ ο Ηρακλής Περιστερίου πήρε μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο από τον Ερμη με 1-0  και έγινε πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο του. Η ομάδα έδειξε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι της, ήταν πολύ οργανωμένη στην άμυνα και όταν χρειάστηκε ο Καπιζιώνης σε δύο περιπτώσεις απεσόβησε τον κίνδυνο.

Ο προπονητης Παντελής Χλοψιούδης ξεκίνησε με τους: Καπιζιώνη, Μπαλούτσο, Καρακωνσταντή, Καπελάκη, Γιαννακόπουλο, Σιώλο, ΦιλιππάκηΤζαβάρα, Ζάγκοβα, Δρουγουνάκη, Κωνσταντακόπουλο

Έπαιξαν και οι Αρχοντούλης, Κράιας, Κασιμάτης.

Ετικέτες

Το «21 στα 21» θα μπει από τη Δευτέρα στο κάδρο του ΓΣΠ που σήμερα έχει ρεπό μετά τη δύσκολη αλλά δίκαιαη νίκη στη Λάρισα κόντρα στον Εθνικό Αγιάς.

Ετικέτες

Για μια ακόμη φορά τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου Κ14 (γεννηθέντες το 2004) βρίσκονται σταθερά μέσα στις κλήσεις της Μικτής Παίδων ΕΠΣΑ της οποίας άλλωστε αποτελούν βασικά στελέχη.

Είναι οι Τσάβος, Τσαντήλας, Παναγιώτου, Καρδάμης οι οποίοι την Τρίτη καλούνται για προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

 
Ετικέτες

Απίθανες, πανέμορφες, αγνές εικόνες!. Διαστάσεις επιδημίας τείνει να πάρει η αγάπη των φιλάθλων του Ατρόμητου για τον Αμρ Ουάρντα και ειδικά από τα μικρά παιδιά, τις επόμενες γενιές φιλάθλων της ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ξάνθη ο Αιγύπτιος άσος έχει ζήσει μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά αλλά και ο ίδιος έχει δείξει τον ανοικτό, τον καλόκαρδο χαρακτήρα του.

Μετά το τέλος των συγκεκριμένων παιχνιδιών δεκάδες παιδάκια σκαρφαλώνουν στα κάγκελα της Θύρας 5 και περιμένουν τον Ουάρντρα να περάσει από μπροστά τους και να τα χαιρετήσει.  Από όλα τα χείλη των παιδιών ακούγεται μόνο ένα όνομα «Ουάρντα». Ο αγαπημένο «Φαραώ» του Περιστερίου περνάει μπροστά από κάθε παιδάκι ξεχωριστά για να το χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί ακόμη μαζί του πριν αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Πραγματικά μοναδικές στιγμές και είναι σίγουρο ότι θα τις  ξαναζήσουμε στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας