Τελευταία ενημέρωση 04:52, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Tην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς με πολλά όνειρα θα πραγματοποιήσει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 31/07/2020 ξεκινάει η προετοιμασία του Α. Ο. Περιστερίου υπό τις οδηγίες του Αλβέρτου Παπαδάκη, με μεγάλη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά έπειτα από την περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Το ΔΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου προχώρησε σε απολύμανση σε όλο το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τη Δευτέρα (3/8) και την Τρίτη (4/8) θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών σε 2 γκρουπ. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αφού η τελευταία θα στηριχθεί κατά 80% στον περσινό κορμό».

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Μια σημαντική κίνηση έκανε ο Ατρόμητος με την παραμονή του Γκάλο για ένα ακόμη χρόνο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2021 με τον αμυντικό της ομάδας μας Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Ροντρίγκο ήρθε στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά και απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης βοηθώντας τόσο από τη θέση του δεξιού μπακ όσο και από αυτή του χαφ. Σε 24 συνολικά παιχνίδια της σεζόν που μας πέρασε είχε 3 γκολ και 3 ασιστ με το αξιοσημείωτο να είναι ότι και τα τρία προήλθαν από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η παραμονή του στην ομάδα ήταν μια απόφαση κοινής αποδοχής τόσο από τη διοίκηση του Ατρομήτου όσο και από τον κόσμο που γοητεύτηκε με τις ικανότητες του 33χρονου Βραζιλιάνου.

Ο Ροντρίγκο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ατρόμητο, από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένιωσα πολύ όμορφα μιας και η ομάδα μας δίνει όλες τις δυνατότητες για να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω τη φετινή χρονιά να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους και να πάμε τον Ατρόμητο ψηλότερα.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές και αξίζει να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο και γι’ αυτό θα παλέψουμε ώστε το επόμενο καλοκαίρι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ετικέτες

Τον ετήσιο  αγιασμό στο Ελατοχώρι της Πιερίας πραγματοποίησε όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια  ο Ατρόμητος Κ19.

Από φέτος η ομάδα έχει ως γνωστόν πάλι προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη με γυμναστή τον Κώστα Διάλλα.

Η αποστολή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης, επιστρέφει αύριο στη βάση της έχοντας κλείσει μια εβδομάδα με κοπιαστική δουλειά στον τομέα της προετοιμασίας,

Ετικέτες

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος γνωστοποιεί ότι από αύριο Δευτέρα -ξεκινούν οι εγγραφές στο Γυναικείο Τμήμα ποδοσφαίρου εν όψει της νέας σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 ευχαριστεί για τη συνεργασία τις παίκτριες, που δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, με τη φανέλα της ομάδας και θα αποδεσμευτούν. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους. Ταυτόχρονα, καλωσοριζουμε τις νέες μας παίκτριες και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν αθλητή η αθλήτρια μας να φορά το αστέρι στο στήθος και να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί όπως πάντα, η ομάδα μας ενισχύεται καθημερινά, στοχεύοντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Τις επόμενες ημέρες, παλαιές και νέες αθλήτριες θα ενημερωθούν επίσημα για την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, ενώ θα τους διανεμηθεί και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για το διάστημα των διακοπών. Θα ανακοινωθούν οι νέες μεταγραφές καθώς και οι προπονητές, ενώ θα γίνει παρουσίαση των επίσημων νέων εμφανίσεων.
Κατηγορηματικά διευκρινίζουμε πως... καμία σχέση δεν έχουμε με άλλες γυναικείες ομάδες της περιοχής μας. Συνδράμοντας στην πρόοδο και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας, δεν θα υπάρχουν συνδρομές για τη γυναικεία ομάδα και τις ακαδημίες των κοριτσιών. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την προσεχή Δευτέρα, 27 Ιουλίου, στα γραφεία του συλλόγου μας, στις εγκαταστάσεις μας στο Νταμάρι, Χρυσανθέμων και Ρέας».
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας